En helt vanlig dag

Lite småbakis imorse när jag vaknade. Var nämligen på premiär för nya stället "golden shit" igår. Minglade och drack gratis bajjamajja-coctails (bailys och mörk rom, med en pappersbit på toppen). 

Baksmällan botade jag med en powerwalk och en is-machiatto utan mjölk (mjölk är såååå 1999!). På vägen passade jag på att slinka in hos mamma och hämta min nya gucci-väska, den var verkligen bara sååå jag! (ok, den är köpt på en marknad i Thailand, men säg inget ok...)

Efter powerwalken (som spenderades med en härlig mix av Carola och Basshunter i min rosa blingade i-pod) tog jag en runda på stan eftersom jag måste köpa en ny klänning till kvällens premiär.
Jag passade på att kändisspana lite också. Såg Persbrant sitta och prata i mobiltelefon på en uteservering (eller, ja, det måste ha varit han... en snygg gubbe var det iallafall, eller om han var snygg vet jag inte.... det var säkert Persbrant).

Träffade C och J på stan och C bara äääälskade min krönika i senaste "Primör" så vi slank upp på hennes kontor för att diskutera några idéer jag hade. Fast det blev förstås mest skvaller om B-kändisen (ja ja, han är studioman på idol.... inte riktigt kändis kanske) som hon dejtade förra veckan.

Sen knapprade jag lite på min laptop, skrev en ny krönika om konsten att skriva 2000 tecken om ingenting, ringde några samtal och fick några pratminus till nästa veckans "hallå där" (Lars Åke Willhelmson delade med sig av sina bästa tips på hur man schamponerar en hund).

Sen var det dags för lunch, idag blev det en ljuvlig skinka och mozzarella-sallad utan ost (skinkbitarna petade jag ur, jag äter ju inte djur) och sedan ett panikpass på gymet (jag måste ju komma i min nyinköpta klänning ikväll!!).

Nej, nu hinner jag inte blogga mera, måste stoppa tandborsten i halsen (man vill väl inte förstöra manikyren helelr!) och tänka lite på hur mycket jag ÄLSKAR mitt liv.

Toodlioo!! / Fiffsan

Kommentarer
Postat av: moni

WHAT???
När jag är bakis ligger jag bara stilla i soffan och längtar efter pizza...
Imponerande!

2006-06-27 @ 15:57:07
URL: http://monitorbloggen.blogspot.com
Postat av: moni

Kan man få se bild på väskan förresten?

2006-06-27 @ 15:57:24
URL: http://monitorbloggen.blogspot.com
Postat av: Anna

ha ha! Det var ju inte på riktigt ju! Det närmaste jag kommer en märkesväska är väl en fjällrävenryggsäck, som förresten inte är min utan lånad...

I mitt vanliga oglamorösa liv har jag delat ut post, druckit kaffe och bråkat med en gnällig unge som glömt sitt favoritfår på dagis (och jag vägrar att gå tillbaka och hämta den)

2006-06-27 @ 16:02:24
URL: http://litenoettrig.blogg.se
Postat av: Rebecka

Jag anar lite ironi och efterapning av Ebba von Sydow *s* Har jag fel?

2006-06-27 @ 23:38:54
URL: http://veronna.blogg.se/
Postat av: Catya

mihihi. Ägd. :D

2006-06-28 @ 11:20:37
URL: http://tokboll.blogspot.com
Postat av: Anna

Rebacka:
ironi är mitt mellannamn. Det skulle kunna vara en gliring åt Ebba-håller, men lika gärna åt alla bloggare som förfärligt gärna skulle vilja vara Ebba von S.

2006-06-28 @ 14:36:13
URL: http://litenoettrig.blogg.se
Postat av: moni

Det var skönt att höra. Jag blev lite orolig där. :)

2006-06-28 @ 15:19:24
URL: http://monitorbloggen.blogspot.com
Postat av: Rebecka

KLockrent var det iaf!! Garvade som barad den!! :)

2006-06-28 @ 20:24:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0