Häpp, häpp, häpp! *koklockor*

Startade en träningsblogg (workoutgirl.wordpress.com) men insåg att wordpress har begränsat utrymme för bilder och eftersom jag inte vill betala för att kunna ladda upp bilder dammar jag av de gamla kategorierna "träningsdagboken" och "mitt nya sunda liv".
Här ska tränas!


I love sundays!

Söndagar är städagar. Så nu sitter jag med en kopp kaffe och städar bloggen. Bort med alla gamla länkar till bloggar jag aldrig läser och in med några nya.
Sen ska jag ta itu med kategorierna också...

Såhär söt...


..kan man vara när man ska på kalas

Shopoholic?

Igår blev det en tur till Farsta C för att kolla in en ny affär som jag trodde skulle ha premiär igår, men det hade den tydligen inte ha ha. Snacka om förvirrad.
Men det blev trevligt ändå,  vi hade sällskap av Stina och Maja och jag shoppade en mascara till mig (betyg, nja... den var inte så speciell, jakten på en bra mascara fortsätter) en randig mössa till Molly och ett fempack strumpor till Lea. Ja just ja, sen slank det ner ett par ribbade leggings från Gina tricot också. Hur det gick till vet jag inte. Jag har ju shoppingförbud??


en trött Molly i vagnen på vägen hem

Dessutom har jag fått hem en del av mina traderafynd. I love tradera! Nu har jag snart köpt på mig en hel garderob i strl 62, dags att börja med 68? ha ha... men egentligen varför köpa dyra nya saker när man kan köpa så gott som oanvända för nästan ingenting. Dessutom är det miljövänligt.


byxor från name it och body från polarn och pyret

Mysig dag

Tycker dagarna går sjukt fort nuförtiden. Vem sa att man har mycket tid när man är föräldraledig? Jag tycker inte jag har tid med hälften av allt jag vill göra.

Idag träffade vi iallafall Stina och söta Maja . Tanken var att det skulle shoppas lite barnvagnsprylar men eftersom det jag ville ha var slut blev det inget alls. Lika bra det för nu känner jag mig rik ha ha. Så vi åkte hem till Stina och Maja, handlade lite lunch på vägen (sjukt god rödspätta med potatismos) och sen fick Molly låna en massa fina babykläder, så nu slipper hon ha för små alt. för stora kläder bara för att mamma var dum nog att hoppa över att handla strl 56 ha ha.

Efter lunch och klädinventering fick jag springa iväg till T-banan för att hinna hämta storskruttan på dagis.
Hem från dagis, fixa mellis och sen var jag så trött så jag bara somnade efter att ha matat Molly.
Sov en halvtimme innan morfar kom tillbaka från sin tur på stan (han är och hälsar på några dar) och drack lite kaffe men blev inte piggare för det.
Sen kom älsklingen hem och vi åkte och handlade lite. Fixade käk (tacos), matade barn, letade fram Leas gamla leksaker från förrådet (men hittade inte babygymmet) och nu är jag helt slut. Ska nog gå och lägga mig så att jag orkar gå och träna imorgon *phu*!

Nyss hemkommen från gymmet

Körde mitt första mammababy-pass på gymmet i Tyresö och det var skitkul! Jag skulle helt klart kunna träna varenda dag om det gick. Men nu får jag nöja mig med tisdagar och torsdagar. Längtar redan efter nästa pass, men jag MÅSTE ha nya träningskläder. Man kan nog säga att jag har en liten craving där. Ska tvinga med älsklingen till Länna sport nån dag så jag får prova lite nya skor. Men jag behöver faktiskt nya skor.

Träningskläder har jag ju men visst måste man börja den nya terminen med nya toppar, byxor, svettband och en rosa vattenflaska? Jo, det måste man nog...
 


Tröttmössan på

Trots at jag faktiskt inte måste gå och jobba märks det alltför tydligt att det är måndag morgon *gäsp*. I säng för sent och upp för tidigt. Fast Moly-bollen har förstås somnat om och sover sött. Nu försöker jag få storskruttan att smula i sig sin frukost innan vi går till dagis. Hon har visst ärvt mina frukostvanor. Hur lång tid kan det egentligen ta att sätta i sig en knäckemacka och lite yoghurt? *kollar på klockan* 40 minuter än så länge.

Annars är planen för dagen att ta en lång promenad och rensa huvudet lite, förhoppningsvis bli av med huvudvärken.
Ta med Molly till undersökningscentralen, eh barnavårdscentralen och få en ok-stämpel för den här månaden också.

Typiskt! När jag väl hade tagit mig tid att skriva ett blogginlägg lägger sajten ner. Tack för den *mutter*

Jo det blev en promenad men huvudvärken är fortfarande kvar

Traderaberoende

Köpa och sälja grejer på Tradera är min nya hobby. Mollys söta fågelbody från polarn o pyret  fyndade jag för några dar sen och nu håller jag på och säljer mina gamla mammakläder.

Dagens Molly

lilltjejen ville inte gärna sova igårkväll (tro det hon slumrade ju hela dan) men i morse låg hon och hade det bra med händerna bakom huvudet.




nu sitter hon och bajsar ner nya fina traderabodyn ;). Dags för tvätt igen??


Gårdagen

Eftersom det inte gick att blogga igår (är det början på internets undergång? kom varken in på blogg.se, familjeliv.se eller min webbmejl) så gör jag det idag istället.

Efter att ha skickat iväg min stora älsklingsskrutt på semester med mormor och morfar (åh jag saknar henne redan!) gjorde jag och Molly oss i ordning för att åka in till stan.
På väg dit blev jag så törstig att jag var tvungen att panikhandla lite vatten men ramlösan var slut så jag tog en bonaqua silver istället. Big misstake!! Den var helt vidrig, och jag blev faktiskt illamående och kräkfärdig efter att ha halsat halva flaskan. De borde faktiskt ha varningslappar på flaskan likt dem som sitter på cigarettpaket.

Sen strosade vi runt lite i Västermalmsgallerian. Gick in på Polarn o pyret, kollade tekoppar på Indiska och lite koftor på H&M men orkade inte shoppa något. Hittade ett litet set till Molly på H&M som jag kanske handlar när barnbidraget kommer.

Sen mötte vi up några andra mammor med junibebisar för en fika och blev kvar i många timmar. Kom inte hem förän närmare sextiden. Men det var kul att träffa alla och se alla söta små bebisar. Fikade en ceasarsallad (inte den bästa jag ätit) och en kopp kaffe.

När jag kom hem åkte vi och handlade lite, jag fixade räkmackor till middag och sen slocknade vi framför TVn.
Idag blir det nog en powerwalk, sen ska jag fixa lite småprylar här hemma (vattna nya gräset och kanske klippa det gamla?) men först en kopp kaffe.

Och så gårdagens outfit:



Jeans,jacka och skjorta från H&M, bruna converse. Men varför ser jag så arg ut??

Shoppinglista

Innan jag går och lägger mig måste jag skriva ner vad jag verkligen MÅSTE handla när barnbidraget kommer

till Molly:
täcke och påslakan till vagnen
nya mössor
kofta
strumpbyxor
fler byxor
pyjamas

till Lea:
nya jeans
minst en munkis
trosor och strumpor
pyjamas
hörlurar till mp3-spelaren

till mamman:
en helt onödig rosa vattenflaska från Nike
mascara

Nöjd

I´m living the svensson hemmafrudream.

Goodnattpussar från Suburbia


Äckligt

Jag måste sluta söla i mig frukosten. Det är så vidrigt när flingorna liksom löser upp sig i yoghurten. Kräkkänslor verkligen.

Nu ska jag dricka upp mitt äckliga snabbkaffe (ja jag veeet! men det riktiga kaffet var helt slut) , klä på kottarna och promenera till dagis.
Sen ska jag dammsuga vardagsrummet innan Stina och Maja kommer hit för en promenad.
Hitta nåt att ha på mig också... vägrar köpa nya tjockkläder så jag klämmer in mig i mina vanliga jeans och hoppas på bättre tider ha ha

När jag passar i min vanliga storlek igen ska jag beställa mig följande:

             

Det är så roligt jag måste skratta!

men att fånga ett leende på bild är lättare sagt än gjort. Molly finar och gurglar hela tiden nu. Plötsligt gick hon från söt (men ganska tråkig) pyttebebis till söt och rolig större bebis. Hur fort växer de egentligen?? Nu är Molly 6 veckor och en riktigt kul liten tjej.


Grönöga

Jag är grymt avundsjuk på dotterns ögonfransar. Inte mina gener...

 

Jag gillar inte rosa puttinuttsaker...

My ass!

Det här blev resultatet av dagens Molly-shopping (sedan jag insett att alla hennes kläder låg i tvätten och hon var tvungen att ha en gammal kräkig body på sig)



Hon kommer säkert få men för livet ;)


Regnet det bara öser ner

men jag tycker det är ganska mysit faktiskt.
Nu sitter jag med laptopen i sängen och lyssnar på smattret på altantaket utanför.
Fast det gör ju inget om det slutar regna om nån dag eller så. Vi hade ju tänkt åka till grönan på onsdag ju...

Semesterprojektet

Äntligen är vår uteplats på framsidan (så gott som) klar!
Det är lite gräs, några utmöbler och en ny häck som fattas men jag lägger in några före och efterbilder iallafall.

  
mossiga plattor och en uppgrävd gång

  
Nya plattor och ny trappa, stenar istället för rabatt och belysning längs gången

RSS 2.0