Letar Londoninspiration

kom på att jag måste ta en trip till Spitalfields när vi åker till London. Hittade världens vackraste smycken här, som jag måste se IRL.

image1051

Trött och sliten

Idag är ingen bra dag. Jag är trött, illamående och har ont i huvudet.  Fast det var värre i morse, nu känner jag mig bara som om jag går omkring i nån slags dimma.

Jävla skitväder

Bra dag jag valde att invida min nya vårjacka. Regn råkallt och ruskigt... riktigt höstväder :-(.
Ikväll jobbar älsklingen sent också så jag måste skynda mig att hämta på dagis. Stress, stress, stress....

Tror jag ska trösta mig med att tända en brasa när vi kommer hem, och så kanske jag köper ett par semlor till mig och lillskrutt. Jag har ju inte hunnit äta nån i år (!?)

Älskade unge

Hon kan driva en till vansinne ibland men hon är iallafall sötast i hela världen!

image1050

Vad lätt jag känner mig!

En sten föll precis från mitt hjärta när jag äntligen skickade iväg frilansjobbet som har vållat mig så mycket huvudvärk de senaste dagarna. Usch vad jobbigt det är när det strular!
Jag ska aldrig mer göra saker i sista sekunden...

Vårfin

Såg att min beställning från H&M redan är på väg. Det var snabbt jobbat! Vilket inte alls är vad man kan säga om La Redoute *morr*.

Från H&M beställde jag en svart kappa och ballerinaskor


de skulle nog passa jättebra till laRedouteklänningen om den kommer nån gång
( en sån här fast helsvart)

och till så mycket svart kanske man ska ta ett par snygga färgglada strumpbyxor. Som de här från asos tillexempel?

Drömhus

Tänk om man fick bo såhär....

image1044


Dubbeljobbar...

Jobbar på mitt vanliga jobb samtidigt som jag försöker styra upp morgondagens fotografering. Inte optimalt kanske, men jag kan ju börja med att sluta blogga när jag har så mycket annat att göra...

Handla inte på Länna möbler...

Igår var jag och älsklingen på Länna möbler. Där hittade jag en soffa som jag vill ha från kollektionen Content by Conran. När vi står och kikar på soffan ser vi två möbelsäljare som står lite längre bort. Vi tittar på dem och får ögonkontakt men istället för att komma och hjälpa oss (eller möjligen sälja en soffa?) så tittar de bara på varandra och går!

Bad move! Very bad move!

Nu gick de miste om att få sälja en soffa för 17 000. Och eventuellt ett Stolab bord med tillhörande stolar. Men nej tack. Jag köper mina möbler nån annanstans. Där man vet vad service är!

Här är soffan by the way...

image1043

Samma dag var vi förresten inne på Babyland för att titta på en barnvagn. Vi var flera stycken som gick och klämde och kände på vagnarna men tjejen som stod vid info-disken verkade inte speciellt angelägen om att hjälpa nån av oss. Jag fick gå fram till henne och fråga om hon kunde hjälpa oss med hur man fällde ihop vagnen men hon verkade mest besvärade över att hjälpa till.

Varför jobbar man i affär om man inte vill sälja saker till kunder som uppenbarligen är intresserade av att lägga en massa pengar på prylarna?? Jag fattar inte...

Note to self

Pressbyråns latte smakar lika mycket råttgift som deras vanliga kaffe. Automatkaffet på jobbet är himmelskt i jämförelse.
Thank god it´s friday!!

Dagens garv

Man måste ju bara älska patrick Ekwall...

http://www.resume.se/nyheter/2008/02/14/intern-storm-pa-tv4/index.xml

image1042

Vad har man på fötterna?

jag går ju för det mesta omkring i sneakers. Jag har ett par stövlar som jag använder i nödfall och tre par oanvända eftersom mina vader tydligen är för feta för att tränga ner i sådana saker.
Men nu har jag beställt en klänning och till det måste man väl ha stövlar?
Stövletter går bort eftersom mina ben förmodligen ser ännu fetare ut i såna. Och sneakers... nej tack. Alternativet är ju förstås ballerinaskor eller pumps men just nu sätter jag komfort framför stil. Aldrig i livet att jag skulle gå och frysa i ett par ballerinor.

Vår, NU, anyone?

Dagens vill ha

Mina sneakers har tyvärr sett sina bästa dar...
Så nu önskar jag mig ett par nya stan smith. Våren är nära!!

image1041

När ska man lära sig?

... att inte alltid göra saker i sista sekunden.
Å andra sidan kanske livet skulle bli olidligt tråkigt om man skulle göra saker i tid.

Inredningsdrömmar

jag hittade alldeles för många lampor som jag skulle vilja ha på årets mässa.
Så många att jag på allvar funderar på att sälja min satelitlampa som iofs var jättesnygg i vårt gamla sovrum men inte riktigt har hittat nån bra plats i huset.
image1039
(lampan som skymtar på den här bilden)

Kanske man skulle ta och starta en bloppis?
En soffa och soffbord kommer säljas inom kort också ;). Och kanske TV-bänken och TVn?

Tänker mig ett helt nytt vardagsrum med stereobänk i betong, soffbord i plexiglas och en nätt liten soffa (helst hade jag velat ha lounge med enbart fåtäljer men älsklingen envisas med att vilja ha soffa)

image1040
(soffa, soffbord och tv-bänk)

Möbelmässan

Efter fyra timmar på möbelmässan somnade jag igår med träningsvärk i benen. Snacka om otränad...

Årets mässa var ok.
Offentlig miljö är som vanligt eoner mer inspirerande än de vanliga "hemmöblerna". Shabby chic gå och dö!
Hittade ett matbord från Stolab som jag måste ha. I björk med vitlaminerad borsskiva. Det var så nytt så det finns inte ens att beskåda på nätet än. Bild kommer kanske senare...

Blev lite inspirerad av ett företag som gjorde sittkuber och bord i betong och kom på att jag ska gjuta betongbord att ha som sängbord i sovrummet.

Och så... längst in bland studentgrejerna (som som vanligt är en salig blandning av riktigt bra design och klipp-och-klistra-grejer a´la dagis) gömd längst upp inne i ett hörn hittade jag det bästa på hela mässan!
En parkbänk!
Den finns förstås inte i produktion men DEN vill jag ha på uteplatsen framför huset! (graffitin på bänken är gjord av infälld valnöt)

image1038

En dag på kontoret

Eftersom det var så sjukt trist att åka till jobbet i morse leker jag låtsaslekar. Regnet och kylan gör att jag lika gärna kan inbilla mig att jag jobbar i London och inte i Sumpan.
Och kaffet jag köper på vägen till kontoret är egentligen från Starbucks.
Och mina kollegor är egentligen tagna direkt ur the office.
Fast hur stor skillnad är det egentligen?

image1037

Ursäkta bloggtorkan

Jag bara jobbar hela tiden. Och bloggar lite i min andra blogg.
Men i helgen är det dags för möbelmässan! Åh jag vet precis vad jag skulle vilja ha.
Den här lampan från Kalejdo design skulle passa superbra ovanför trappan.

image1036

Frukost på jobbet

Lyxade till det idag och köpte en macka och latte på fiket på väg till jobbet. Slår automatkaffet med hästlängder!
Så nu sitter jag här och mumsar latte samtidigt som jag tömmer inkorgen och passar på att blogga lite och längtar efter helgen.

Jag hade nästan hoppats på lite mer storm så att jag inte hade kunnat ta mig till jobbet idag. Älsklingen och lillälsklingen är hemma eftersom de har planeringsdag på dagis så det var riktigt svårt för mig att slita mig ur sängen och gå till jobbet i morse med vetskapen om att de andra två grisarna skulle få slumra kvar i det sköna varma.

Men nu är jag här iallafall och det känns helt ok. Trots äckligt munsår och kallt väder. I helgen ska jag bara vara inne och läsa böcker tror jag. Kanske hjälpa älsklingen att måla lite. Och så tror jag vi ska premiärtesta knattegympan på Friskis. Lillskrutt verkar taggad.

RSS 2.0