Dagarna rullar på

Nu har vi semester och det är hur skönt som helst även om stora tjejen börjar bli lite rastlös. Hon har ju inte så många kompisar som är hemma och lediga men tur är ju att vi har en liten tomt hon kan springa omkring och leka på, annars hade det nog blivit outhärdligt. Nästa vecka blir det nog en liten tripp till Grönan iallafall och veckan efter ska vi väl försöka ta oss ner till mina föräldrar i Halmstad.

Just nu har pappa och dotter cyklat till bageriet för att handla lite färskt frukostbröd. Jag njuter av en kopp kaffe (fast jag är inte så värst trött, lilskruttan sov hela 5 timmar i sträck i natt!) och lillskiten sover i vagnen.

Det stora projektet just nu är att snickra nya tak att ha ovanför dörren till oss och grannen. Hon är gammal så vi hjälper henne när vi ändå ska göra om vårt eget, ska lägga up några bilder på nya taket när det är klart.

Igår rensade jag rabatten från ogräs (eller försökte iallafall) och idag kanske det blir lite gräsklippning om andan faller på? Annars är det stora lugnet som gäller här...

Kommentarer
Postat av: Johanna

Tack för senast! Hoppas ni inte har fått en present av Nova... skämmas lite Hennes prickar har bleknat fort så det kanske bara var läskiga hormonprickar trots allt.



Kanske ses nån gång i nästa vecka?

2008-07-21 @ 09:01:53
URL: http://maersta.blogg.se/
Postat av: Anna

Nä ingen fara, vi har inga prickar fast lillskruttan är hemskt förkyld och snorig men det har hon nog fått av storasyster. Är hon bättre an vi absolut ses nån gång nästa vecka!

2008-07-21 @ 10:08:24
URL: http://litenoettrig.blogg.se/
Postat av: Louismonika

Hello, This site is a brilliant idea!

2008-08-29 @ 13:38:41
URL: http://louismonika.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0