Handlingsprogram

Ok, innan jag tar tag i uppsatsen så tänker jag plita ner ett litet handlingsprogram. Saker som jag tror skulle göra samhället bättre

* Fler kollektiv. Människan trivs i flock. Ensamhet är ett jävla påfund och jag tror att det skulle finnas mindre våld och kriminalietet om fler bodde tillsammans. Gamla och unga, barn, singlar och hela familjer.

* Alla kan spela. Musik är kul! Om alla satt några timmar i veckan och sjöng och spelade tillsammans så skulle vi bli lite lyckligare. Herregud, se på Håkan Hellström. Kan han så kan väl du?

* Religionsfrihet. Frihet från religion. Det borde vara förbjudet att försöka pracka på sina barn den ena eller andra trosuppfattningen. Låt dem välja själva, när de blir så gamla att de förstår vad det är de väljer. Oavsett om de väljer att bli moderater eller buddhister.

* Mindre segregation. Med fler kollektiv och obligatorisk musikutövning så tror jag iofs att segregationen skulle minska men för säkerhets skulle så tycker jag att vi borde införa diskrimineringsförbud på krogen. Anställ arbetslösa sjuksköterskor som dörrvakter istället för dessa jättebiffar med testosteronbesvär. Skicka Spy Bars ledning till Vietnam ett halvår och öppna fler krogar i förorterna. Då blir det inte så trångt i innerstaden. Inför trängselskatt på Stureplan.

* Befria kungahuset! jag tycker så synd om dem. Låt dem flytta till en sjysst hyreslägenhet i Rågsved och ge dem socialbidrag så de kan få lite ledigt från sitt betungande jobb som representanter för Sverige. Det måste vara hemskt att behöva jobba dygnet runt hela livet. Slottet kan vi befolka med en sjungande Laleh och de hundra personer som står sist i bostadskön.


Kommentarer
Postat av: Danne

1. Kollektiv
Det hade vart kul att testa på detta och det finns säkert en möjlighet till minskad brottslighet - dock så har jag svårt att tänka att så många skulle vilja leva så jämt. Vi har blivit så självständiga med åren, plus att det antagligen skulle påfrestat att bo så många tillsammans.

2. Alla kan spela
Ja, och jag tror att alla kan lära sig spela också. Det blir alla gladare av - musik kan rädda världen!

Religionsfrihet känns som ett måste för att förhindra religionskrig i framtiden.
Befria kungahuset och minska segregationen. Det låter som ett drömsamhälle - frågan är om det funkar och om det blir ett drömsamhälle?

2006-03-13 @ 10:14:36
URL: http://writers-edge.blogspot.com
Postat av: Sanna

Varför vill du skicka Spy Bars ledning till Vietnam?! Om det beror på bland annat Faddes uttalande, som för övrigt var vinklat och fel publicerat så har Aftobladet fått gå ut med en ursäkt.

Religionfrihet, absolut!!!
Kollektiv, ALDRIG!!

2006-03-13 @ 11:31:17
URL: http://sannalivsnjutaren.blogg.se
Postat av: Anna

svarar Danne:
realistiskt? Nej, men man kan väl få drömma lite ;)

Sanna:
Nej, det handlar inte om Faddes uttalande utan hade väl kunnat gälla vilken Stureplanskrog som helst egentligen.
Jag tycker att ett system där någon står och pekar ut vilka som får komma in och inte är grymt förnedrande oavsett vilka kriterier man använder och om man använder sig av systematisk diskriminering eller inte. Men en anledning till att det får gå till på det viset lär ju vara att det finns för få krogar att välja på och att de krogar som finns inne i stan har en äcklig människosyn.

2006-03-13 @ 12:09:38
URL: http://litenoettrig.blogg.se
Postat av: Danne

Ja :)
Drömma är det viktigaste som finns tycker jag!

2006-03-13 @ 17:14:59
URL: http://writers-edge.blogspot.com
Postat av: Lotta

Tänk om alla som var dumma
chickabom, chickabom, chickabombombom
Hade varsin trumma
chickabom, chickabom, chickabombombom

2006-03-14 @ 07:30:18
URL: http://ace.blogg.se
Postat av: Sveinnicoline

Hello! I was wondering if anyone could help me by giving me some arabic preyers so I can copy them out as I am making a torah for school! Please email me or reply on this Guestbook! Thank you! I love the website by the way!

2009-05-07 @ 10:42:32
URL: http://sveinnicoline.3steps.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0