Min rumpa

aj satan vilken träningsvärk jag har! verkar som om utfallen gjorde nytta, så nu är arslet välkommet att flytta upp ur källaren *komsi komsi*.
Triceps fick sig också en omgång känns det som.

Nu ska jag klä på mig, sen är det dags för utvecklingssamtal på dagis. Tur att Skruttan börjar i skolan nästa år för jag är verkligen missnöjd med dem. Undrar om jag ska ta upp frågan om genusplan. Förmodligen vet de inte ens vad det är.

Kommentarer
Postat av: Anna

Tack så mycket..känns otroligt skönt även om det är lite skrämmande att köra runt själv i mörkret:PJag började köra lite grann med min svärfar i feb men det var typ 2 ggr i månaden så när jag kom till körskolan i juni så kunde jag typ växla o köra omkring med bilen. Så från juni till nu, ungefär en gång i veckan(ibland inte) på körskola o sen åkt med min kille 2-3 ggr i veckan..ibland mindre. Så ungefär 6 månader.Men körskola är skitbra..då lär du dig verkligen allt och vet vad de kollar på uppkörningen och så vet de när du är redo(om du inte har ngn som försöker lura dig på pengar:P) o sen öva hemma med karln när tid finns..bara till affären eller vad som. Lycka till!!

2008-12-04 @ 09:41:06
URL: http://missimone.blogg.se/
Postat av: Catya

Duktig du är. :D

Jag är faktiskt glad att vi hade samarbetssamtal på dagis för några månader sedan, för mina åsikter har förändrats radikalt och nu skulle det inte bli lika rosafluffigt.

2008-12-04 @ 09:55:21
URL: http://www.catya.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0