Semester!

Här hemma rullar dagarna på och jag har förvandlats till en sån där hemsk person som alla trötta småbarnsföräldrar hatar. En utsövd, fräsch, harmonisk mamma som undrar hur snabbt efter förlossningen man kan börja träna spinning igen.

Vår bebis äter, sover och bajsar och  när hon mot förmodan är vaken är hon bara söt och gullig och ser lite ut som en sköldpadda. Jag har inga förlossningsskador, trauman, depressioner  eller ens amningsproblem utan skruttan äter tills hon somnar och det rinner ut ur mungiporna på henne och jag funderar på vad man gör med all denna lediga tid. Jag ska nog köpa "sommardöden" för den första Mons Kallentoftboken var riktigt bra.

På nätterna vaknar lilla korven med exakt tre timmars mellanrum för att amma. KL 12, 3 och 6 sedan kan hon sova många timmar i sträck men jag brukar väcka henne när det börjar värka i tuttarna. Hon skriker inte ens när hon är hungrig utan knorrar bara lite som en gris.

Usch, vad präktigt det låter. Fast man kan väl inte rå för att man har oförtjänt lätthanterliga ungar, det går säkert över i två-treårsåldern nån gång.



mina tre älsklingar

Kommentarer
Postat av: Stina

Låter urhärligt... Njuuuuut! Det är ju så som du har det som det ska vara. Syns snart! kram

2008-07-09 @ 10:08:10
URL: http://girle.blogg.se/
Postat av: Johanna

Lycka! Håller med Stina, njut på bara! :)

2008-07-10 @ 16:52:38
URL: http://maersta.blogg.se/
Postat av: Struntlillstrumpa

Sommardöden kan jag verkligen rekommendera!

2008-07-14 @ 14:50:41
URL: http://struntlillstrumpa.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0