Ny vagn (igen)

Jag är lite knäpp med mina vagnar.Först hade jag en Bugaboo som jag sålde eftersom jag tyckte den var lite för kylig och fastnade så fort man gick på underlag som inte var helt slätt, ganska irriterande.
.
Då köpte jag en begagnad Emmaljunga city cross ( i toppskick!) som jag älskar, enda problemet är att den är rätt stor och knappt får plats i bakluckan på bilen.

Igår plockade jag alltså fram vår gamla Brio race som jag hade tänkt använda som shoppingvagn, bara för att inse att den inte är i så bra skick som jag trodde så den får nog åka iväg till tippen.

Har letat runt lite på nätet och kollat vagnar men jag vill inte ha en skramlig plastig sulky men ändå en vagn som är liten när man fäller ihop den. Fastnade för en quinny buzz  och sen hittade jag en på blocket så nu har jag ringt och sagt att vi tar den. Ska åka och hämta ikväll. Spännande!


Kommentarer
Postat av: Johanna

Har också börjat tröttna på att vagnen är så stor och klumpig, även om jag fortfarande gillar stabiliteten och det vi köpte den för. Nu när hon börjar bli lite större så kanske det är läge att skaffa en lite nättare, åtminstone att ha som resevagn. Quinny verkar vara populära, och det indikerar ju faktiskt kvalitet. Hoppas du blir nöjd!

2009-01-27 @ 14:09:48
URL: http://www.maersta.se/
Postat av: Anna

Johanna:

jag tänker iallafall ha kvar min Emmaljunga, gillar den jättemycket, men den är ingen höjdare att åka nånstans med, särskilt inte med tanke på vår minimala baklucka ha ha.

2009-01-27 @ 15:29:34
URL: http://litenoettrig.blogg.se/
Postat av: Nicole

Du är ju snart värre än mig! =)Du har en liten utmärkelse som väntar på dig i min blogg...

KRAM

2009-01-27 @ 22:44:30
URL: http://www.varmdomorsan.se
Postat av: Catya

Den e ju tokfin!

2009-01-28 @ 07:45:39
URL: http://www.catya.se
Postat av: Johanna

Precis, att ha som hemmavagn har vi tänk ha kvar vår (och kanske att bosätta "tvåan" i så småningom, om det blir nån sån), men in och ut ur bilen är den inte så smidig. I helgen ska vi titta på resevagn... kanske ska ta och spana in de "vanliga" sittvagnarna också...

2009-01-28 @ 09:24:00
URL: http://www.maersta.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0