Hatar photoshop!

När man väl börjat sitta och pilla med något är det lätt att fastna och vips har hela dagen gått!

Dags för kaffe!! mmmm, black coffee... (fast jag har mjölk i men låten är underbar, med Sarah Vaughan)


Musiksommar

Resten av sommaren ser lovande ut. Hultsfred var givetvis en höjdpunkt men sommaren tog ju inte slut samtidigt med festivalen. Snart blir det Lauryn Hill på jazzfestivalen, sedan ett besök på reggae festivalen i Uppsala och äntligen ska jag få se soundtrack live! *längtar*

19-23 Juli Stockholm jazz festival

12-13 Augusti Uppsala reggae festival

26:e Augusti the soundtrack of our lives spelar på grönan


C´est cool, c´est cool...

...vive le punkrock. http://www.doktorkosmos.nu !


Samlare

Jag är ingen samlare. faktum är att jag älskar att slänga saker. Men nu ska jag börja samla på bloggar att läsa. Hittills har jag hittat en som berikade min dag litegrann, den lade jag bland mina länkar.


Min dag

Eftersom jag säkert kommer tillbringa en rätt stor del av den här dagen framför datorn så kan jag ju försöka beskriva en vanlig dag. Eller en ovanlig dag eftersom jag är sjuk, i vanliga fall hade jag ju varit på jobbet vid det här laget, men iallafall.

Nu är klockan 07:37 och jag har hittills hunnit med följande:

  • Gått upp ur sängen, klätt på mig svarta jeans och gammal rosa T-shirt.

  • Sagt hejdå till L och C som gått till dagis respektive jobb.

  • Ätit en multivitamintablett.

  • Bryggt en balja kaffe som jag just nu sitter och smuttar på.

  • Läst inlägg i gästboken och mina favorittrådar på Familjeliv men inte orkat svara på dem.

 

Nu ska jag gå in och beställa lite hårgrejer på lookfantastic vilket verkligen kan behövas för just nu ser jag trots klippning ut som Robert Wells i håret.

Sådärja! Nu har jag beställt Tigis root boost och thickening cream. Tjoho! Skulle behöva ett bra schampoo och balsam också men vet inte vilket. Min mamma tycker ju att Redken är det bästa som finns och det har jag ju provat. Själv älskar jag ju lukten av Matrix, men det kanske inte är det som utmärker ett bra schampoo? *s* och Tigi skulle jag ju kunna testa nu när jag har köpt stylingen. Får se, jag ska fundera lite på det där. I´ll be back

 

 

Kl 09:44

 

Nu har jag läst andras bloggar alldeles för länge. Hunnit med att bada, ringt tvättmaskinsreparatören fast det var upptaget, funderat på att käka frukost. Lyssnar just nu på Miles Davis men funderar på att göra en spellista med blandade låtar. Just nu känns det som ett alldeles för stort projekt dock. Ska ringa tvättmaskinskillen igen.

 

Kl 10:34

Nu lyssnar jag på Planeten jorden (igen!) och irriterar mig på att jag inte kan logga in här, av nån anledning måste jag leta reda på min inloggning i senaste eftersom min mailadress tydligen inte finns?? Skitskumt och irriterande.

Fick tag på tvättmaskinssnubben och han skulle komma på tisdag, skönt! hoppas det inte blir allt för dyrt bara... Självklart ska den paja ett halvår efter att garantin gått ut *nynnar* "sådan är kapitalismen..."

och nu gick det helt plötsligt att logga in igen. Öhhh?

jag gillade funktionen på Bloggi där man kunde skriva lite och ville man läsa mer fick man klicka på en länk. som det är nu så blir det lätt rörigt. ja ja.

 

Kl 13:55

Har fortfarande inte gjort nåt vettigt idag. Plockat undan lite i köket och satt på en maskin disk. Sen fastnade jag framför photoshop när jag försökte fixa en bild men det gick dåligt så tiden rann iväg. har slösurfat lite på allt för föräldrar, familjeliv och bröllopstorget också men det känns inte som jag har nåt att bidra med. Det är sjukt förresten vad många fula brudklänningar det finns, och så få fina. Vill alla människor verkligen se ut som bakelser? Jag fattar inte...

 

Kl 16:43

Hänt sen senast

  • hämtat L på dagis
  • varit på lekplatsen
  • peomenerat till centrum och plockat ut pengar
  • bestämt att det blir pizza till middag, ev sallad från pizzerian

Även om jag inte känner mig specielt sjuk (förutom det födande snoret) när jag sitter framför datorn så känner jag det så fort jag anstränger mig det minsta lilla. Promenaden till centrum (ca 1 minuts gångväg) höll på att ta livet av mig, blev helt sänkt! Skönt att det finns pizzeria i huset bredvid.


höstmodet 2005

OK, jag är inget modeorakel precis men jag säger det här och nu. I höst kommer jag ha ett par svarta ganska smala chinos med lite bootcut. Om jag kan hitta ett par förstås...

digestive

digestiveDet känns som ett ständigt upprepande :). Idag ska jag börja mitt nya sunda liv, eller i morgon...
Dagens middag blev iallafall Chili con carne med ris och kokta blandade grönsaker. Och sen en halv marabou digestive som C hade köpt och jag inte kunde tacka nej till. Eller kunde och kunde, så fort jag såg skymten av den började snålvattnet rinna ha ha.
I morgon börjar mitt nya sunda liv. Jag lovar...


Nya skor

shoxNär jag har börja mitt nya sunda liv (så fort jag blivit frisk från förkylningen, jag lovar!) vill jag ha ett par rosa Nike shox. Inte för att de är snygga utan för att man faktiskt behöver ett par bra skor om man ska springa 5 km 3 gånger i veckan.
Ha ha who am I kidding! De är skitsnygga ju och jag inbillar mig att man springer bättre i ett par snygga, dyra rosa märkesdojjor.


Snor och snörvel

Än är jag inte fri från den långa tråkiga förkylningen.
Och min "chef" fortsätter ringa varje dag för att se om jag är på bättringsvägen. jag blir så trött. Jag har sagt att jag ska ringa när jag känner att jag kan jobba och inte blir jag friskare för att han ringer och tjatar. Idag orkade jag inte ens svara när jag såg att det var han som ringde *suck*.
En tråkig inledning på min blogg kanske men så får det bli.


Tredje gången gillt

Min blogg på bloggi stendog, blogger gillade jag inte men tredje gången gillt heter det va? Nu importerar jag mina gamla inlägg så får de ligga här istället. Hoppas jag slipper mer strul nu.

Fast jag får erkänna att blogger hade snyggare layouter att välja mellan. Och jag VET att jag kan fixa och pilla och ändra så att jag får layouten som jag vill. Men jag är bekväm, gillar att vara bekväm och tycker att det finns för lite bekvämlighet i samhället över lag. Sådeså!


RSS 2.0