Gud vad trött jag ÄR!

På mitt nöt till sambo. Kan han inte bara ta och försvinna så jag får vara ensam ett tag *muttrar*

längtar efter att ligga i badkaret med ansiktsmask och hårinpackning, dricka vin och bara njuta...
...men det går ju inte för det ligger en gammal stekpanna i badkaret eftersom diskmaskinen och diskbänken måste på plats och jag ORKAR inte diska nu...

Guten morgen!

Har spenderat en stund av morgonen åt att skratta åt tysk tv-shopreklam. Varför visar man det på svensk TV undrar jag? Roligt var det iallafall :)

Nu funderar jag på om jag ska orka knata upp till centrum och köpa lite färskt bröd. Börjar bli hungrig.

Vad ska ni göra idag?

En sak till...

Jag åt soppa till lunch idag! Krämig god grönsakssoppa med curry. Höstigare än så blir det inte.

Idag kom hösten

Nästa år kan jag gå tillbaka i bloggen och se precis vilken dag det blev höst. Det var alltså den 28:e september.

Jag tänker på växthuseffekten och får obehagliga rysningar. Fast är ändå ganska nöjd med att vintern blir lite kortare.

Ja, nu får vi se hur det blir med de där trängselavgifterna. Jag kan slå vad om att Danderydsbornas plånböcker väger tyngre  i den frågan än några fjantiga miljöargument.

Over and out.... nu ska jag fortsätta vara kreativ.

Dags att köpa simkort!

Simhallen here I come!

Retro knappar

jag är verkligen inredningsnörd, men jag måste säga att jag älskar våra nya dimrar och uttag. Nästa projekt blir att byta ut alla i hela lägenheten, men än så länge har vi dem bara i köks och matsalsdelen. Såhär ser de ut (fast svarta)

16122-460

SVT underskattar sin publik

Har tillbringat morgonen med att kolla på Grand Designs på Discovery. När jag skaffar digitalbox kommer jag beställa alla varianter som finns av Discovery. De flesta av mina favoritprogram går ju faktiskt där.

Jag älskar att se program som Orange county choppers och American hot rods - där får man följa bygget av motorcyklar eller bilar. Grand Design är ett nytt favoritprogram som jag precis upptäckt, där följer man familjet som bygger stora hus.

Uppräkningen kan bli lång. Mythbusters, ett annat favvoprogram som lätt skulle kunna göras i en svensk version. Eller programmet på en amerikansk akutmottagning - det är helt underbart! (fast lite läskigt när man får se knivar instuckna i huvuden och liknande). Det finns även en serie där man får följa arbetare på farliga projekt som att bygga oljeriggar eller när de byggde Turning Torso i Malmö.

Jag älskar helt enkelt reality-TV i sin renaste form. Dokumentärer och Infotainment. Jag vill ha MER sånt i svensk TV och SVT har ju redan ett försprång på den fronten så jag fattar helt enkelt inte varför de har bestämt sig för att satsa mer på drama och mindre på samhälle och dokumentärer?? Vem fan vill ha drama när verkligheten överträffar dikten med hästlängder?

Det bästa programmet i år var väl ändå dokumentären "Sheriffen i Ryd", jag älskade den! För att inte tala om Uppdrag Granskning som borde få bra mycket mer utrymme.
En eloge också till Musikbyrån som är sveriges bästa musikprogram. SVT är hittills den enda kanal som sänt alla de bra musikdokumentärer som verkar sprutas ut från brittiska BBC. Den om Soulens historia var lysande, liksom reggaedokumentären som gick i tre delar, och den om Bob Marleys liv.

Ok, jag erkänner, jag är en riktig TV junkie, men förhoppningsvis lär ju mitt TV-beroende minska drastiskt om tablån går mot en mer homogen inriktning mot töntiga dramaserier och fredagsnöjen. Jag kräks verkligen på familjeunderhållning *kräk*.

Varför, varför, varför gör ni inte det ni är bra på Svt??


Drömhuset till salu

16122-459

Jag älskar funkishus, tycker det är det snyggaste som finns, så vi ska nog gå på visningen även om vi inte ens kan drömma om att få köpa det *surar*. Kunde de inte ha väntat några månader?


Skoja bara

Klart jag inte vill byta ut min obstinata unge mot en bebis. Men det börjar väl ändå bli hög tid för henne att få ett syskon snart? *otålig*

I want this

16122-458

En väldigt höggravid Anna med en inte så smickrande dubbelhaka...

Pisshumör

Idag är jag verkligen inte rolig att ha att göra med. Nu sitter jag och väntar på att min misslyckade paj ska bli klar i ugnen.

Jag är skittrött på eländet till kök (dvs, vi har inget kök) som enbart beror på att gubbarna på Kvik är helt inkompetenta, vi har fortfarande inte fått alla grejer. Varje gång vi åker dit får vi någon grej samtidigt som resten är restade... "de kommer på tisdag". Mmmm, gissa hur många gånger vi har fått höra den frasen.

Alla som läser, köp inte kök på Kvik i Kungens kurva, de är störda som fan...

Dessutom måste jag betala tillbaka 2000 spänn till bajsposten eftersom de råkade betala ut för mycket lön till mig förra månaden. Försäkringskassan krånglar om vad min sjukpenninggrundade inkomst "egentligen" är baserad på och nu är mitt drömhus till salu, och jag har ingen möjlighet att köpa det. Dessutom önskar jag mig en bebis och inte en jobbig 3,5åring som ska göra allt tvärtemot.

Please shoot me!

Ja just fan

jag måste ju diska också.... nya diskmaskinen kommer idag (kanske?)

Senil?

Jag tror jag börjar bli senil, har ingen aning om vad vi ska göra i plugget. Undrar om det är såhär det känns att bli gammal... Måste strukturera upp tillvaron.

Planen för dagen

* skriva den där jävla ingressen
* gå på seminarium
* skriva klart slummers insändare (kommer i nästa situation sthlm, så köp den ;)
* skriva personporträtt

då tror jag att jag har hunnit med allt.... utom läsningen förstås, den tar jag som den kommer.

Bajskaffe!

Kunde han inte ha upplyst mig om att mjölken var slut igår?? *mutter och morr*

Bilder från dagens filminspelning

slummerblogg.blogg.se

Nu jävlar!

tar jag på mig mina stövlar, även om det egentligen är för varmt.
Hur länge ska man behöva vänta egentligen?

Annars bjuder dagen på filminspelning, textseminarium och ett starta-eget-företag-seminarium. Kan ju behövas i dessa tider då arbetstagare skys som pesten och företagarna är Sveriges räddning. Halleluja! ;-)


kapitel två - att skriva krönika

Att skriva krönika är visst en stor grej. Krönikörer vimlar det ju av lite överallt och alla mänskor vill ju vara krönikör nuförtiden. Ungefär lika många som vill bli kändisar eller sitta i morgonteves tycka-till-paneler. Så även jag.  


Jag såg med nyfikenhet fram emot föreläsningen som skulle ta mig till mitt mål, eller åtminstone en bit på väg, att bli en sån där som skriver vassa och inspirerande krönikor.


Overheadmaskinen surrade. Det tog et tag, som det alltid gör, att ställa in skärpan på den. Vad som visades har jag inget riktigt minne av, men jag är säker på att det var exempel på såna där lysande och bra krönikor. Eller så var det tvärtom, avskräckande exempel. Jag kommer som sagt inte ihåg.

 


Rasp, rasp. Nyinköpta bläckpennor i nyöppnade block. Här ska antecknas! Vad är skillnaden mellan ett kåseri och en krönika? Attans att jag inte lyssnade bättre! Kåseri låter som något lugnt och fridfullt som man avhandlar i en hängmatta, något för farbror Melker i Saltkråkan. Han kanske var kåsör? Om jag inte minns fel så arbetade han med skrivande på något sätt i alla fall. Författare kanske? Finns det förresten människor som skriver kåserier längre? Kåseri. Det låter gammalt.


 

Sedan fick vi läsa en krönika av Linda Skugge. Den där omdebatterade, där hon beskrev Björn Ranelid och hans läppglansinsmorda mun. Fast han hade inte läppglans, det kommer jag bestämt ihåg att han försvarade sig mot i en soffa i Nyhetsmorgon. Efter den gången kan jag inte tänka på Björn Ranelid utan att fundera på det där med hans läpp. Varför hade han komplex för den?


 

Nåja, tillbaka till Linda Skugge. Förutom den där konstiga beskrivningen av Björn Ranelid så var det en förfärligt tråkig text. Fast jag tror det var meningen att man bara skulle läsa början, men hur lätt är det? Har man redan börjat kan man väl läsa ända till slutet. Jag kommer faktiskt inte ihåg något annat av krönikan än just den där början, och att jag tyckte Linda Skugge verkar vara en bitter stackars människa. Fast den bilden hade jag kanske redan innan jag läste krönikan. Saker flyter liksom ihop.


 

Men hur ska jag kunna skriva om den där föreläsningen utan att skriva om uppgiften vi fick? Det går ju inte.

 


I vilket fall som helst så blev det som det blev. Jag hade en tanke om den där krönikan i huvudet men den kom liksom aldrig fram. Det var så många saker som stod i vägen för orden. Nej – gör inte så! Enligt reglerna, till punkt och pricka. Driv en tes, ethos, pathos och logos, ta ställning, men skriv för helvete inte folk på näsan!

Jag blir nog aldrig nån krönikör tänkte jag.


Glad, glad

Fick bra kritik på min krönika, detta av läraren som går under namnet kärringen. Jag kanske borde vara snällare?
Nej, inte vara snäll bara för att jag får bra kritik. Jag står väl för vad jag tycker?
Men jag smälter ändå lite när jag läser orden: begåvat, mycket driv och BRA! Ja, jag ÄR lättköpt...


vad gör Göran idag?

16122-457

Vi satt och diskuterade några kursare och kom fram till några alternativa scenarier.

1. Han tar en heldag i sängen. Bakis som han är kliver han inte upp förän vid sjutiden ikväll då han tar en återställare.

2. Ropar till Anitra (från sängen) "Aniiiiitra! Kan du ringa till jobbet och säga att jag är sjuk idag"

3. Snor med sig allt han kan från kontoret. Tar med sig alla pennor och pärmar han kan och tar minst två gånger extra i personalmatsalen (utan att betala)

4. Busar. Gömmer ägg i  ventilationssystemet så det börjar Lukta lagom tills Reinfeldt gjort sig hemmastadd i statsministerrummet.

Vad tror du?

Renoveringsbloggen!

Nu var det längesen jag lade in nya bilder i renoveringsbloggen men äntligen har jag tagit mig i kragen och uppdaterat. Köksbygget går framåt!


Måste göra lista

Gud vad jag blir stressad av att vara hemma och ha en massa saker som jag bara måste göra men inte orkar ta tag i .

Idag:
hänga tvätt
diska
städa balkongen
städa överallt
betala räkningar (hata, hata, hata OCR!)
läsa kurslitteratur (??)
städa garderoben

nä, jag går och lägger mig, fan!

kapitel ett - att skriva en nyhetsartikel

Den första dagen hade jag ännu inte börjat läsa på bussen.

Buss 865 går mellan Haninge och Huddinge. Så fort man passerat Jordbro industriområde är det som att gå ett halvsekel bakåt i tiden. Bussen masar sig fram på slingriga vägar genom skogen som då och då bryts upp av en och annan hage där korna lunkar på och tuggar sitt gräs i godan ro.


Nu är det ju tyvärr så att jag blir så lätt åksjuk. Därför brukar jag alltid sätta mig längst fram i bussen, på det där sätet som egentligen är reserverat för äldre och handikappade. Det brukar i alla fall gå bra, och om jag sitter längst fram i bussen och tittar ut genom fönstret, och inte läser, så brukar jag inte bli illamående. Det blev jag inte heller den där första dagen.


 

Föreläsningen skulle handla om nyhetsartiklar. Efter nästan ett års uppehåll från journalistikstudierna skulle vi alltså få sätta igång igen. Det låg ett tungt moln av förväntan över oss allihop. Du vet ett sånt där som brukar infinna sig vid höstterminens start. Det är en slags känsla av att allt är möjligt, gamla misstag och misslyckanden spelar ingen roll och dessutom är det ju så trevligt att få träffa alla igen. Lite äldre, lite brunare och kanske lite klokare än för ett år sedan.


 

Pladdret ville inte riktigt tystna, och vi var alla kanske lite panikartat spända. Först alla frågor. Hur är det egentligen med praktiken? Får man praktisera hos en frilansjournalist? Och hur lång är den? Var det sju eller åtta veckor? När måste man registrera sig? Gör det nåt om man har en rest på 10 poäng?


 Till slut kom vi igång. Att skriva en liten nyhetsartikel kan väl inte vara så svårt?  Det viktigaste först, ingress, rubrik, nyhetskrok. De fem v:na. strykas från slutet. Så långt allt klart. Men i praktiken. Hur gör man nu igen? När man sitter där med den tomma stirrande skärmen framför sig och ska lyckas producera något som inte är fiktion utan fakta. Rent och helt och prydligt, rakt igenom fakta, fast ändå intressant förstås. Och för guds skull, ingen åsiktsjournalistik tack! 

Jag var faktiskt ändå ganska glad över den där första föreläsningen. Över att bli så skoningslöst inslungad i något. Att helt oförberedd tvingas skriva en artikel på mycket kort tid var en ångest som ändå gladde mig på något vis. Jag kände hur det jag som hela sommaren sprungit upp och ner för tusentals trappsteg, som slavat med att dela ut post för 97 kronor i timmen, successivt byttes ut mot en gladare och friare version av mig själv.

Hellre bidragsberoende och lycklig student än en bitter brevbärare, tänkte jag.

Inledning

jag har bestämt mig.
Jag vill berätta något för dig. Trots mina ångestar, fobier och rädslor för att inte vara tillräckligt bra så vill jag ändå berätta.
Jag ser dem varje dag. De där historierna som bara går omkring och väntar på att bli upptäckta. På att någon ska hålla upp dem mot ljuset och säga:

- Lyssna nu, för det här är minsann intressant!

Så nu är det min tur att tala, och du får lyssna.

Loggbok

Kärringen gav oss i uppgift att föra loggbok över föreläsningarna. Men oj då att hon glömde ge oss de instruktionerna från början. Jävla pucko! Så nu måste jag gå tillbaka och återuppleva två veckors föreläsningar.
Ja ja, så tänkte jag. loggbok kan väl lika gärna vara bloggbok? Alltså skriver jag loggboken här, som nån slags terapi.
Jag hatar den där tanten - verkligen.

Dagens roligaste

Jag har fortfarande inte fattat hur man lägger in videofiler på blogg.se så här kommer en länk...

http://www.youtube.com/watch?v=mU96aZ2irvM

jag garvar ihjäl mig varje gång!

Kärringjävel

Vår feta gotländska soon-to-be-pensionerade bitterfitta till lärare har gjort hela den här dagen till ett helvete.
VAD är det för fel på henne? jag blir sur bara av att hon kliver in i rummet.
Sen blir det ju inte bättre av att hon tycker vi ska lära oss att bli bra journalister genom att sitta på föreläsningar om hur man skriver reportage utan att faktiskt få prova på att skriva reportage.
Dagens roligaste, skriv en ingress till ett tänkt reportage (dvs, hitta på en ingress till ett påhittat reportage).

Snälla nån! Gör världen en tjänst och återinför ättestupan!

Kaffet är klart!

Ah!
Hur klarade sig mänskligheten innan kaffet? DET är en gåta...

Läste "en sexists bekännelser" igår och, tja, den var väl bra....  Inte så smaskigt förnedrande som jag hade trott. Men den sade mig kanske en del om hur medel och överklassmän (i huvudsak) ser på kvinnor, men mest något om deras världsbild. Fast det läskigaste var nog det första läsarbrevet i bilagan. Ja, ja.... jag ska ändå aldrig bli nån överklassgubbe så jag lär ju klara mig ;)

Trött

fick erbjudande om att skriva en debattartikel i en tidning i morgon. Hade varit kul, men sen blev erbjudandet hux flux nedskuret från 3500 till 1200 tecken. Då får det vara... *suck*

on the record: förortspolitiken suger


Programmet om Persson

i gårdagens Uppdrag granskning var riktigt läskigt (har iofs aldrig sett tjocke statsministern som nån trevlig figur). Ser med spänning fram emot kvällens granskning av Reinfeldt :)

Aj lööööv Janne Josefsson! Vill du gifta dig med mig? ;)

Häpp häpp

In i samhällsdebatten med sig, så så, raska på...

Dagens

16122-456

Oooups! Jag "råkade" visst köpa en klänning igår så nu blir jag ju tvungen att använda den innan det blir för kallt. Men man kanske kan sy en underklänning i lamull eller nåt?
Måste hitta ett par leggings att ha till också, vill ju inte frysa om benen...


Ont i hjärtat

aj!
fan!
Jag vill inte veta att folk i min närhet går och blir gravida. Då gör det ont i hjärtat på mig. För jag vill faktiskt att min lillskrutt ska få bli storasyster.
Men som arbetsmarknaden ser ut för mig lär det väl dröja tills hon tar studenten kanske, om jag fortfarande är fertil vid det laget. :(

Vilken partiledare är du?

Jag blev Modde-Fredde minsann... ja vi är väl lika snygga ;-)

testet gör du här.


Spanien

dagens blogg måste bli nytt under solen.
Nu är jag ännu mera säker på att det måste bli en lägenhet i Spanien. Inom 5 år?

Det är egentligen ganska konstigt, jag ser inte mig själv som någon direkt målmedveten person utan jag tar väl saker som de kommer men ändå lyckas jag på något sätt komma dit jag vill.

När jag pluggade spanska i Malaga för fem, sex år sen fick jag frågan vad jag ville jobba med - "periodista" (journalist) var det självklara svaret... nu läser jag sista terminen på en journalistikutbildning.

Sen fick jag för mig att starta en blogg om förorten. Det blev ingen blogg men väl en webbtidning, självklart med (inte så lite) hjälp från mina vänner. Så nu har vi hux flux både en websajt och en blogg och som en liten bonus en plats i TV4 Stockholms nöjespanel.

Det går bra nu?

Ångest

Hitta en nyhet i en årsredovisning. De kunde lika gärna ha sagt hitta en nyhet i en grekisk telefonkatalog...
BAJS!

Söndag morgon!

När jag inte jobbar (för då har jag alltid ångest på söndagar) tycker jag söndagsmorgnar är det skönaste som finns. Just nu sitter lilla skruttet och tittar på barnprogram, älsklingen sover och jag dricker kaffe framför datorn. Mmmmm...

Planen för dagen är Junibacken tillsammans med kompis E och hennes son. Det brukar vara kul (särskilt för smågrisarna) men utmattande. Antar att jag egentligen borde äta en stadig frukost, men orka!

Känner mig inte stressad heller, det blev ju ett nytt nummer av Slummer den här gången också. Bara en liten inlämningsuppgift på måndag och en liten artikel till onsdag, inget märkvärdigt... det känns bra nu.

Nu ska jag kolla efter stickade klänningar. Eller man kanske skulle börja sticka själv? Vi har ju faktiskt en garnaffär i porten bredvid ha ha...

Slummer.se

Nyaste numret av slummer är här!

Ny adress

i framtiden kommer ni nog hitta mig mest här

Impulsshoppat på morgonkvisten

och det blev en sån härmed rabattkod strax under 400 spänn. Inte illa... hoppas den passar till stövlarna bara.

Jag orkar inte med det här valet!

16122-454

All osorterad propaganda som bara väller över en genom medierna känns klibbig, trist och sunkig.
Vad sysslar de med egentligen? Förutom att fila på sin retorik?
Finns det någon som sagt något vettigt och/eller intressant genom den här valrörelsen? Något som inte skrivits ner fem månader innan?

Tittade lite på partiledardebatten häromdan och det kändes mest som en riktigt dålig såpa. För det första borde man inte få kalla det debatt när det enda de gör är att tala förbi varandra. Persson hade sin retorik och Reinfeldt sin. Sen hjälper det liksom inte att de är hårda i tonen och säger DU tycker... till varandra hela tiden, när det ändå bara är skådespel. För mig framstår de (liksom alla andra representanter för olika partier) som karikatyrer, marionettdockor i en illa regisserad teater.

Jag vet vad jag ska rösta på, det har jag nog vetat sedan länge. Men de som inte vet, hur gör de?
Jag lyssnade bara en kvart på partiledarpladdret innan jag slog över till något mer intressant (förmodligen idol?) men det som slog mig var

A - Göran Persson sa inte mycket om sossarnas politik utan använde sin tid åt att måla upp en skräckbild av hur det skulle komma att se ut om de borgerliga fick styra

B - Fredrik Reinfeldt kunde inte förklara hur det skulle bli fler jobb om man sänker ersättningarna till arbetslösa och sjukskrivna (och eftersom fler jobb är i princip det enda alliansen pratar om så är det ju en ganska viktig fråga)

Min personliga tanke är att oavsett om man röstar höger eller vänster så blir skillnaden för de allra flesta väldigt liten. Ökade kostnader på ett område kommer följas av minskade kostnader på ett annat, och så är vi tillbaka där vi startade.

Jag har svårt att se hur politik skulle kunna lösa problem som otrygghet, segregation och frustration, sådana problem kan bara människor lösa. Och människor är nog det vi har sett minst av i den här valrörelsen.

får inget gjort idag

är det vädrets fel?

Borde väl egentligen gå ut och fota lite till slummers bildreportage, men känner inte direkt för att gå ut. Regn och rusk... fast jag tycker ju det är mysigt så jag borde inte klaga.... nej jag ska inte klaga. jag ÄLSKAR hösten. På riktigt.

De ringde från jobbet också, men då lade min mobil av. Så tråkigt ;) eller lägligt kanske? jag kan ju ändå inte jobba i morgon så det gör inget...

Jag skulle tro att jag kommer lägga ner den här bloggen snart, till förmån för nästa projekt. Den som lever får se... (åh vad jag älskar töntiga talesätt!)


Snorig och nysig

Sitter och försöker fylla på nästa månads kalendarium, ett otacksamt jobb eftersom det är rätt obruten mark. Vem intresserar sig egentligen för kultur i ytterstaden?
Ja, det kan man fråga sig. Inte de stora tidningarna som city och metro iallafall, definitivt inte DN på stan och inte heller allt om stockholm. Stockholms förorter verkar vara ett stort svart hål när det gäller kultur... eller?
Nån som har tips på bra konserter, klubbar, pjäser, poesiaftnar eller nästan vad som helst utanför citykärnan kan maila red@slummer.se

Nu: duscha

Helt slut

och där rök mina chanser till ett nytt sundare liv ;).
Eftersom jag inte är van vid att vara i plugget så långa dagar orkade jag inte fixa nån mat när jag kom hem, förljdaktligen blev det alltså donken. Aj, aj... men det var gott!


Glad!

Glömde att nämna.
Jag fick bra kritik på min nyhetsartikel, och det från tanten som i princip verkar såga det mesta. Rappt språk, bra nyhetskrok och ett överstruket Br..., måste väl räknas som bra kritik?

Vad har hänt?

Nog för att jag alltid har gillat Kelly Osborne, men på den här nya bilden ser hon ju helt sjukt snygg ut!!

16122-453


Mer hår

Nu vet jag!

Emma Anderssons nya frisyr är väl rätt snygg? Synd att jag inte hittar nån bra bild på den.
Jag skulle kunna tänka mig nån slags blandning av hennes och den där uttjatade Nicole-frisyren.  Det skulle kännas fräscht.

16122-451 16122-452


Blä!

Jag rapar vitlök...

Konstigt

Det känns som om jag redan har hunnit med mer på den här terminen (efter en och en halv vecka) än förra journalistikterminen. Helt sjukt! Men kul...

Idag fick vi i uppgift att skriva om en nyhetsartikel med ny vinkling. Jag hoppas min och A´s blev bra för vi lade ner en jävla massa jobb på den. Får väl se i morgon på seminariet...

Vintern är räddad!

Här är mitt fynd från förra veckan

16122-450

*viskar* 150 spänn på stadsmissionen...


Var är hårbloggarna när man behöver dem?

Jag behöver byta frisyr....
eller jag behöver byta till en frisyr.
Just nu är mitt hår slitet med råttfärgad utväxt, solblekta toppar och helt i avsaknad av frisyr.

Men hur ska man gå tillväga för att hitta en bra bild på en frisyr som jag vill ha? Att förlita sig på att det ska finnas en snygg bild i någon av tidningarna hos frisören känns lite riskabelt, jag vill ju vara säker på att det blir snyggt och att det inte blir några kommunikationsproblem på vägen.

Att titta i de där gamla frisyrböckerna (som för övrigt verkar vara från 80-talet allihop) hos frisören är uteslutet. Det känns ungefär som att kolla på haute coture när man är ute efter en bastopp.

Jag vet ju vad jag vill ha, typ en lång page med lite snedlugg (fast inte lugg rakt fram det ser jag inte klok ut i) lite uppklippt, fast inte för mycket och så lagom långt, till axlarna ungefär...

återstår då bara att hitta en bild.... *suck*

Var ÄR ni frisyrbloggare??

Blä!

Finns det något vidrigare än all bran plus?

Jag försöker verkligen trycka i mig en skål med yoghurt och vad som mest känns som nånting ur en pappersåtervinningsfabrik, men det går inte så bra. Kommer på mig själv med att knuffa de där äckliga små slamsorna åt sidan. uäck! Inga mer såna tack!

I mitt vardagsrum...

16122-449

Villa jag ha två sådana här soffor, och ett snyggt litet bord i mitten.
Fast kanske inte bruna


Dagens blogg

Nu när jag letar inredningsinspiration blir förstås bloggen för dagen Emmas blogg. Precis sånt som jag gillar.


dumma wordpress!

Är det bara jag som tycker att wordpress går outhärdligt långsamt?

Höstväder

Det gör mig faktiskt ingenting att det är regnigt och ruskigt idag... om ett par veckor kommer jag säkert längta tillbaka till den underbara sommaren men idag njuter jag bara av höstrusket.
Började dagen med en kopp te i sängen och sitter just nu och planerar ny inredning.
16122-448

Bara vi blir klara med det där förbannade köket! Eller egentligen är det inte köket det är fel på utan leverantören som verkar ha fullt med sågspån i huvudet.

Efter en veckas väntan på det som fattades när vi hämtade köket första gången fick vi iallafall hem socklarna och nu håller älsklingen på och skruvar för fullt. Bara luckorna och bänkskivan som saknas då.

Nu ska jag kolla runt för mer inspiration.

Idol tar förnedringsTV till en helt ny nivå

Gårdagens idol var det roligaste hittills. Spänningarna som redan kunde anas tidigare säsonger mellan Clabbe och resten av juryn har lyfts fram och jag garvar läppen av mig!

Det är rydligt att han inte har nån koll utan bara sitter i juryn för att få utlopp för sin bitterhet över att han är en gammal gubbe.
Och det är så kul att se Daniel himla med ögonen och tycka att Clabbe är dum i huvet (även om jag inte tycker att han är speciellt sympatisk heller).

Och den söta japanen som ville ta kort på juryn var ju helt bäst. Fick Kishtis hån att slå tillbaka i ansiktet på henne. För hur blir det när den man hånar och försöker förlöjliga inte förstår?

Fler borde göra så. Istället för att börja gråta, le sitt största leende och säga "tack för att jag fick vara med, får jag ta en bild av er?". Elakhet bemöts nog allra bäst med vänlighet...

RSS 2.0