Tidig 30-årspresentDen 26 juni kom lilla Molly till världen. Världens sötaste och gosigaste lilla dunboll. Förlossningen gick bra och allt är än så länge över förväntan. Lillskruttet sover, äter och bajsar och vi njuter av att vara lediga.

Igår var svärföräldrarna över på dubbelt födelsedagskalas och vi åt smörgåstårta. Allt är visst extra gott när man ammar för min hunger verkar inte ha nåt slut ;).

Nu ska jag snusa lite på lill-korven. Fler bilder kommer när det går lite snabbare att ladda upp dem...

Grattis på namnsdagen!

Idag är det Leas dag. Och kanske får hon ett syskon i namnsdagspresent?

Grattis på namnsdagen världens sötaste gostroll.


Bloggpaus

Orkar inte uppdatera bloggen nu, dessutom är jag irriterad på att det inte går att lägga upp youtubeklipp med nya publiceringsverktyget. Bajsblogg! Återkommer när bebis kikat ut...

Snorig helg

Min ledighet började inte helt optimalt eftersom jag blev dunderförkyld i helgen :(. Trodde först det var pollenallergi men sen fick jag ont i halsen och världens värsta snorflod så nu lever jag på panodil och otrivin. Men jag ska iallafall lägga in några av helgens bilder.

Fredag:
  

dagens outfit sista dan på jobbet, fina blommor och en bok fick jag från mina snälla jobbarkompisar.Tack!

Lördag:
 

piggade upp mig själv med lite hallon och björnbärspaj, till middag blev det grillad entrecote

Söndag:
 

lite söndagsläsning, mina planterade perenner verkar ta sig

Nu ska jag lägga mig och läsa boken innan jag tar itu med mina "att-göra-grejer".

Nu...

ska jag gå och lägga mig och läsa boken som jag fick i avskedspresent på jobbet. No more work! Nu ska jag bara vara ledig tills bebis kommer.

Jävla spanjorer... *grrr*

Dagens överraskning

Ja, ibland blir man förvånad.

Läser i Aftonblaskan att Försäkringskassan drar ner på jakten på FUSKARE eftersom de måste prioritera utbetalningar. Kors i taket. Då kanske man kan förvänta sig att få pengar från dem nån gång under sommaren iallafall (ja jag är optimist!).

Jag som precis har skrivit klart min krönika "det är svårare  att få ersättning från Försäkringskassan är för en kamel att korypa igenom ett nålsöga".
Men, än ska man väl inte ropa hej.

Det är ändå smått fascinerande att kraven på de medborgerliga skyldigheterna (som att inte ljuga för försäkringskassan, att jobba för att få ersättning och att inte vara hemma fastän man inte är sjuk) är så starka samtidigt som de medborgerliga rättigheterna (att få ersättning vid sjukdom, vård av barn och föräldraledighet t ex) knappt verkar existera.

Jag tror att moderaternas satsning på att jaga fuskare inte alls har med fusket i sig att göra utan är ett sätt att få vanligt folk att börja ifrågasätta skattesystemet. För varför betala till nånting man ändå inte kan använda sig av när man behöver? Då är det väl bättre med sänkt skatt och privata avgifter...


Njuter i skuggan

Städar lite, pysslar lite, kollar när älsklingen lägger plattor på framsidan, matar skruttfia med glass och har det allmänt för bra för att blogga. Ikväll börjar fotbolls-EM! 
lilla älsklingen                    och stora älsklingen

Jag hade tänkt lägga upp fler bilder men det går så sjukt långsamt idag så jag skiter i det...

Dåsar bort...

Hormoner i kombination med sommarvärme ger ungefär samma effekt som ett par glas vin eller andra mindre legala droger.
Igår var jag nämligen lycklig bara med att sitta i skuggan och titta på när älsklingen anlade uteplats på framsidan. Att sitta i timmar och bara njuta av att vara är annars sällsynt för mig, jag är en rastlös själ.

Hade det inte varit för att lillskruttan var sjuk hade det varit en perfekt dag. Men i lördags kväll fick hon plötsligt feber och igår hade hon över 40 grader stackarn!
Det verkar dock ha varit tillfälligt för idag ville hon ut och cykla men eftersom febern inte riktigt har gått ner än får hon snällt stanna inne och titta på film och dricka saft.
Min lilla älskling! Det svider i mammahjärtat när hon yrar "jag vill ha en glass till..:" och drömmer mardrömmar om att jag lämnar henne på busshållplatsen. Skönt att hon verkar vara på bättringsvägen iallafall.

RSS 2.0