Stackars lilla barn

Gårdagens konversation på McDonalds:

Mamman: Åååååh! det jobbar ju bara idioter här!
Dottern: vad är en idiot?
Mamman: han som stod i kassan och glömde din sås till kycklingbitarna
*mamman går och hämtar sås*
Dottern: idioter
Mamman: men det är bara mammor som får säga så
Dottern: men han som hämtade maten var ju idiot?


Sovrummet klart!

...eller iallafall nästintil.

Vi har lite småfix som lister och strömbrytare kvar att fixa och så ska det in lite mer möbler än en säng men nu har vi iallafall kunnat sova i vårt nya sovrum som känns gigantiskt!

Här är några bilder
image1056

sängen och fondväggen (det ska upp en liten, liten bit tapet längst in i hörnet också)

image1057

en skymt av klädkammaren och sovrumsdörren också

Dokumentärfrossa

Jag älskar bra dokumentärer. För det mesta (för att inte säga alltid) visas de på SVT vilket är superbra eftersom man då kan titta på dem i efterhand på svt-play.

Igår såg jag Det svider i hjärtat och Vetenskapens värld där de visade vad som händer i hjärnan om man spärras in i ett mörkt rum för länge.

image1055

Och i morgon börjar barnmorskorna, tyvärr samtidigt som Lost men jag har ju redan tjuvkikat på första avsnittet.

Fast jag önskar att de kunde spara filmerna längre i arkivet så man kunde se sina favvisar igen och igen. Här är min lista på dokumentärer SVT borde ha upplagda på sajten.

* Sheriffen i Ryd
* Jesus Camp
* Jordbrosviten
* Dom kallar oss mods

Apropå Dom kallar oss mods så var förresten Rågsvedsfilmen av Tom Alandh riktigt bra. Så se den innan den försvinner!

Sen har jag några filmer som jag känner att jag skulle vilja se när jag har tid. Bland annat
Irak under slöjan
och
Ett hederligt arbete

Back at the office!

frukostsmörgåsen uppäten.
3000 spammeddelanden raderade
mailboxen (snart ) tömd

Kan man börja en tisdag bättre?

Glad påsk

Såna här underliga marshmallowskycklingar stod på jobbet häromdan.

image1054

Nu ska jag njuta av att vara leeeeedig!


Dagens snygging

jodå, hon passar i lugg också

image1053

Jag brukar inte göra Facebookquiz....

...eftersom jag hatar att man måste spamma sina vänner med inbjudningar.

Men "vem är du om 10 år" var hur kul som helst.

Rik och lycklig
Efter många år slog du äntligen igenom med din självbiografiska roman, som handlar om ditt spännande liv som knarkare. Romanen är i fem delar. Knarka på landet. Knarka i stan. Knarka utomlands. Knark och djur. Knark och sex. Knark har blivit mer och mer ovanligt och du är en av de sista som fortfarande håller liv i kulturen, som ser dig själv som knarkare, även om du inte knarkar lika ofta. De flesta andra la av när de fick chansen, först med metadonbehandlingar och sedan med avancerad hjärnkirurgi, som staten betalar om man också låter sterilisera sig. Din kropp är förstörd men nu är du rik, och ser det som din uppgift att sprida kunskap om knark, som en av de sista i livet. Just nu håller du på med en festival som ska uppmärksamma berömda knarkare.

Have Sex!

Kors i taket!

Gissa vad famijen gjorde igår.
Vi tittade faktiskt på melodifestivalen.
Eller rättare sagt, älsklingen sov i soffan och jag och lillskruttan tittade samtidigt som vi bläddrade i HM-katalogen. Men omröstningen skippade vi, såååå intressant är det faktiskt inte. Och vill man veta vem som vann kan man ju bara gå in på aftonbladet.

Det är faktiskt ganska kul att titta på TV med en femåring. Lea satt och nynnade med i alla låtarna (som jag inte tror att hon har hört förut). Bäst tyckte hon om Linda Bengtzing som hon sa både sjöng och dansade fint (fast jag tycte hon såg ut som en påtänd aerobicsinstruktör). Hon gillade Upp och hoppa låten också och sjöng med till BWO men var lite orolig för Nordman eftersom man inte får elda inomhus, he he.

Nu ska jag avnjuta en perfekt kopp kaffe innan jag börjar ta itu med tvätten. Det kanske blir lite krattning i trädgården idag också? Ser ut att bli fint väder...

Fredag på jobbet

Sitter just och får en snabbuppdatering av alla finalbidragen i Melodifestivalen av en kollega som är inne på SVT-play. Christer Sjögrens bidrag var ju faktiskt riktigt uppfriskande. Tänker mig nån form av show på tysk lyxkryssare.
Ja, tråkigare kan man ju ha en fredagseftermiddag...
Dagens roligaste

Aftonbladets löpsedel som försäker sälja med "sminket som gör dig ung" och slänger upp en (tokredigerad btw) bild på Charlotte Perelli.  Den enda som jag kan tänka mig skulle falla för det är väl typ... *funderar*...
Christer Lindarw?

image1052

RSS 2.0