Resfeber

Vill åka bort, långt bort. Efter att ha sett discoveryprogram om Angkor så vill jag helst av allt åka till Kambodja. Det vore något att se och uppleva. Jag blir helt upphetsad bara av att tänka på det *knäpp*.

C hittade en resa i februari till Jamaica med rundresor, reggaekonserter, besök på kända studios och bad i gömda vattenfall i skogen. Låter underbart, men två veckor utan miniskrutt vet jag inte om jag klarar av än *fånig mamma*.

angkor


Kommentarer
Postat av: Lotta

Förstår vad du menar. Att vara utan de små i två veckor är LÄNGE. Var ifrån min dotter 10 dagar när hon var 2 år och det var pain. De första fem dagarna gick bra, men de sista fem dagarna ägnade jag åt att längta hem. Synd!

2005-08-07 @ 12:29:41
URL: http://www.ace.blogg.se
Postat av: Ziondaughter

Varför tar du inte med dig den lilla???? Jag har rest mycket i Afrika med två barn, började när de var 8 månader...nu är de 2 och 9 år, och vi är just hemkomna från en 3 månaders Afrika vistelse. Jag tycker det är synd att de flesta ser barn som ett hinder när man reser, men det går alldeles utmärkt. Är de små så är det bara att ha dem i en bärstol på ryggen om inte barnvagn funkar. Min minsta älskar att hänga med på konserter-och stod faktiskt på scen och dansade förra månaden tillsammans med en känd reggae artist.....Ta med lillen och åk!
Jah Bless
Ziondaughter

2005-09-20 @ 10:18:59
Postat av: Alexanderrita

Very interesting & professional site. You done great work.

2009-07-16 @ 08:17:24
URL: http://alexanderrita.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0