Skitdag

Idag var en riktig skitdag. Vaknade kl 5, inte ett dugg utvilad eftersom jag alltid går och lägger mig för sent på söndagar.

Sen iväg till jobbet (fucking jävla skitjobbet). Kaffet var på upphällningen så det smakade mest varmt perryvatten *blä*, dessutom hade jag nytt distrikt vilket ledde till att jag kom ut sist av alla.

Fick vänta vid buntlådan och sen började det regna. Cyklade tre timmar i ösregn (utan regnkläder såklart *pucko*) med reklam som blev blötare och blötare. Posten klibbade fast och allt gick i slowmotion. Var inte på bra humör när jag kom in blöt och jävlig.

Upptäckte att jag inte hade nån handduk på jobbet så jag kunde inte duscha. Inte heller nån extratröja så jag fick ta av mig tröjan och fgå omkring i min äckliga blöta sportbh under rosa fred perry jackan (som för övrigt fått en ful fläck på armen).

Hämtade L på dagis som inte alls hade velat vara utan blöja utan både kissat och bajsat på sig.

Hon ville förstås inte gå hem heller så jag fick bära henne sparkandes uppför trapporna. Sen var hon på sitt allra mest strålande humör *ironi* hela kvällen ända tills hon fick bada. Bajsade i badvattnet, borstade tänderna under mycket skrik och bråk och nu ligger hon och sussar sött i sängen.

Men efter ett varmt bad, iklädd mjukisbyxor, fårskinnstofflor och med en stor kopp kaffe med mjölk och med winnerbäck i högtalarna så känns det rätt bra trots allt.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0