Bojkotta H&M!

Jag är lite sur för att jag fortfarande inte kommer in på HMs webshop. Spelar ingen roll vad jag gör, får bara upp felmeddelande när jag försöker. DNS fel eller kan inte få kontakt med server eller nåt sånt skit står det. Och så har det säkert varit ett halvår!! Jag kan inte ens beställa en jävla katalog!

Inte för att jag någonsin handlar där iallafall men det är skönt att bläddra lite i. La Redoute katalogen är så fucking tjock.

Nu ska jag kolla lite mer på Simpsons. Tredje avsnittet idag. Fast jag har ju redan sett alla...


Kommentarer
Postat av: Jenny

Någon mer som förstår mig. Äntligen! Visst är det en bra idé om de höjer taket för hur mycket man får tjäna, men det vore en idé att höja lån och bidrag en aningen oxå. Det jag ligger och grubblar på om nätterna är hur jag ska få ekonomin att gå ihop. Jag borde ju helhjärtat tänka på mina studier och bara ägna min tid åt det. Systemet är sjukt! Tack för din kommentar. :) /Jenny

2005-07-27 @ 20:30:59
URL: http://tusentankar.blogg.se
Postat av: Catya

Nämen tjenare! Jodå, jag kommer ihåg dig! :D *snoka igenom bloggen* H&M Rowells; kan det vara så att du använder Firefox eller någon annan browser än IE? Funkar inte med annat än IE. Jag läser aldrig felmeddelanden så det tog ett tag innan jag kopplade. ;) La Redoute-katalogen har snyggare och bättre saker än H&M ändå. *konstatera*

2005-07-27 @ 21:32:19
URL: http://catya.webblogg.se/
Postat av: zady

jag bojkotter H&M stenhårt. tycker bara dom har billig skit. o ökar utseendefixeringen med sina äckelsmala modeller i reklamen. Say NO to H&M.

2005-07-29 @ 15:38:53
URL: http://zady.blogg.se
Postat av: eline

Heja LaRedoute, Nej till HM!

2005-07-29 @ 17:04:02
URL: http://eline.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0