lista

Blev utmanad av Mocca, så jag måste väl lista fem ovanor. Det blir svårt eftersom jag är näst intill perfekt men jag ska försöka. Här är instruktionerna:
Du skall göra upp en lista på fem konstiga ovanor eller egenheter du har och sedan utmana fem andra bloggare att göra det samma och fortsätta kedjan. De skall även bifoga de här korta reglerna i sitt meddelande.
Mina egenheter:

1. Jag gör alltid saker i sista minuten, jag måste ha en deadline eller något liknande nära förestående för att jag ska komma igång och jobba,

2. Jag kommer alltid en kvart för tidigt. Eftersom jag har dålig tidsuppfattning kommer jag alltid för tidigt till allt. Tar det tex fem minuter att gå till bussen tror jag att det tar en kvart.

3. Jag stör mig på folk. Allt ifrån pensionärer som simmar för långsamt (två i bredd) i simhallen, till snöbollskastande tonårspojkar och nyblivna mammor som går två i bredd med barnvagn på trottoaren.

4. Jag är sjukt lat. Fastän jag älskar att träna är det alltid lika svårt att komma iväg till gymmet. Hälften av gångerna vinner latmasken i mig och jag stannar hemma i soffan.

5. Jag tycker egentligen att jag är lite bättre än alla andra, samtidigt stör jag mig på andra med samma hemska egenskap.

Jag skickar vidare (trots att jag hatar kedjebrev av alla slag) till Stina, Linnea, Catya, Sanna och Jenny.

Kommentarer
Postat av: lellelii

Hahahahah! Jag behöver inte ens skriva nån för min lista ser exakt likadan ut som din! Den sista ovanan är klockren! Men det är ju så, är man lite bättre än alla andra så är man.... :)

2006-01-29 @ 14:01:20
URL: http://lellelii.blogg.se
Postat av: Mocca

Undrar om det är en journalistisk ovana att knappt kunna göra någonting i tid utan att vara ute i sista sekunden. Och precis som du skrev, bäst funkar det att arbeta mot en deadline *S*

2006-01-29 @ 15:35:02
URL: http://mocca.blogg.se
Postat av: Danne

Jag är helt inne i samma tankar gällende fenomenet TID. Jag kommer också alltid för tidigt till allt. Mest kanske för att jag gillar att sluka en kopp kaffe innan :)

2006-01-29 @ 17:08:24
URL: http://dustyrogers.blogg.se
Postat av: Stina

min lista kommer snart..

2006-01-29 @ 18:48:38
URL: http://girle.blogg.se
Postat av: moni

Jag är imponerad över att din tidsuppfattning gör att du alltid är en kvart för TIDIG. Önskar att jag oxå var sån. Men det är jag inte. Jag är jämt sen.

2006-01-30 @ 10:38:16
URL: http://monitor.blogg.se
Postat av: christofer

Allt stämmer förutom att kvarten är förskjuten åt det andra tidsmässiga hållet.

Enkel och behaglig layout du har fått på bloggen, snyggt.

2006-01-30 @ 15:03:21
URL: http://dagensord.blogg.se
Postat av: Olesina

Your site is very good. Thank you for the opportunity to sign your guest book.

2010-04-30 @ 11:03:06
URL: http://olesina.3steps.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0