Min dag i bilder

Jag får erkänna att jag har blivit helt nördig sedan jag köpte digitalkameran, men jag måste ju lära mig hur den fungerar eller hur? Så jag kan ta snygga bilder.... eh

här är iallafall armstödet på min soffa just nu

plugg

Nästa bild kan behöva lite förklaring.
Jag vet att lavalampa är typ det otrendigaste man kan ha i inredningsväg (och ja, jag är inredningsfascist) men lillskruttan tycker att de är grymt fascinerande så jag gick ner i källaren och grävde fram en och nu står den i vardagsrumsfönstret i väntan på lite homestyling i skruttans rum. Fast jag måste erkänna att de är rätt sköna att titta på.... trots sin fulhet
lava

Kommentarer
Postat av: Catya

Hoho.. skönt.. Jag var ju lika knasig och töntig själv. :) *befriad* ;) (Fast inte befriad, fotar lika mycket men kan inte ladda upp det bara)

2006-01-31 @ 16:30:07
URL: http://catya.webblogg.se
Postat av: Darkangel

Fint armstöd! :)

Jag tog bilder på allt! Det är inte nördigt. Utan smart. För visst måste man lära sig hur kameran fungerar! Får jag se en bild på andra armstödet också? :)

2006-01-31 @ 21:24:59
URL: http://pyret.blogg.se/
Postat av: Gloom

Att titta på lavalampor har en lite mediterande effekt, som att stirra in i en brasa eller ut över havet!! Kan titta på dem hur länge som helst... hur trendig/ful den än nu är!!

2006-02-01 @ 13:34:04
URL: http://gloom.blogg.se
Postat av: Louismary

I bookmarked this guestbook. Thank you for good job!

2009-03-13 @ 11:34:45
URL: http://louismary.myblog.es

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0