Lite uppgiven

Det är nog jobbet som håller på att ta knäcken på mig, eller vageln i ögat, eller mensvärken, eller det faktum att jag inte fick nåt bättre sommarjobb i år heller...

Varje dag samma kommentar:

- har inte du pluggar färdigt snart?
- jo, jag har en termin kvar...
- så då får vi se dig här igen på heltid sen då. hö hö hö
- Nej jag jobbar bara över sommaren
- Ja det brukar låta så he he

Tänk om de har rätt. Än så länge har jag ju inte ens kunnat fixa en praktikplats till hösten. Hur ska det gå med jobb då liksom? Varför ska jag tro att jag kan göra nåt annat än dela ut gammal jävla reklam och post?

Jag skulle vilja ha en mentor. Nån som kan klappa mig lite på ryggen när det känns pissigt, eller komma med tips och råd. Nån som vet hur man gör och beter sig så att jag inte behöver uppfinna hjulet igen och igen...
man tar sig inte fram så fort med häst och vagn om alla andra åker porsche.

varför kan inte jag få en enda liten oförtjänt chans nån gång? Jag får inte ens en chans om jag jobbar stenhårt för den, andra glider fram genom tillvaron med tusen valmöjligheter. Själv blir jag glad om jag får nöja mig med B, C eller Ö-planen.
Jag fick inte ens vara med i fisförnäma Kicki Normans nätverk för kvinnliga journalister. Jag var väl inte deras typ... Eller så var det för att jag ofta skriver elaka saker om Linda Skugge. Jag kan inte hjälpa det, jag tycker inte om henne.

Fan.
Jag har ambitioner, jättehöga ambitioner och hundratusentals miljoners idéer. Fast det är ganska svårt att förverkliga dem när man är den enda i hela världen som tror att det går...

*suck*

Nu ska jag dricka kaffe

Förresten, Amelia Adamo, om du läser så kan du ju maila mig... adressen finns under info, tror jag.

Kommentarer
Postat av: moni

Mäh! Jag vet inte riktigt vem Kicki Norman är, men efter att ha tittat i hennes blogg blir jag skitirriterad över att hon inte ville ha med dig i sitt nätverk!
Jävla stropp! Du hittar säkert ett annat närverk som är MYCKET bättre.

Och apropå att få "lucky breaks" livet så kommer dom när man minst anar det.
Faktiskt!
Det är så!

2006-06-20 @ 16:43:11
URL: http://monitorbloggen.blogspot.com
Postat av: Mocca

*KRAMAR OM*
Jag har mailat dig

2006-06-20 @ 17:36:50
URL: http://mocca.blogg.se
Postat av: Oleelida

Very interesting and informative site! I am looking for information on the history of textile and resilient floor coverings. If anybody can help, please let me know. Thanks!

2009-03-02 @ 08:28:11
URL: http://oleelida.myblog.de

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0