Bajsdag

Jodå, den här dan tog nog priset.
Först vägrade min internetuppkoppling fungera så efter ihärdigt pillande, dragande i sladdar och många telefonsamtal till supporten fick jag svaret att det var fel i telefonstationen och att det skulle åtgärdas under dagen. En timmes jobb till ingen nytta alltså.
Dessutom var det så dammigt bakom datorbordet att jag höll på att få en allergichock, men det är åtgärdat nu. Det är ett mindre under att allting fungerar öht med så mycket damm *host, host*.

Något försenad klev jag iallafall på tåget till stan, men det skulle jag aldrig gjort. Mellan Älvsjö och Årsta stannar nämligen tåget eftersom tåget innan har brakat ihop och vi kommer inte förbi. I över en timme! stod tåget still på samma jävla ställe och jag blev kissnödigare och kissnödigare.  Tillslut kom nåt ljushuvud på att tåget måste evakueras (hade de inte kunnat komma på det lite tidigare?)  så vi fick klättra på smala skrangliga stegar ner från det ena tåget och upp på det andra. Evakueringen tog väl en halvtimme ungefär så en och en halv timme försenad kom jag till KB. På mindre bra humör alltså.

Men annars har jag haft en underbar dag som jag började med 45 minuters powerwalk. Nu fan måste jag trimma kroppen. Jag råkade nämligen se mig själv i spegeln igår när jag var på spinning och den rumpan jag såg  höll på att ge mig psykbryt. Fan, ibland är det så att jag önskar mig ätstörningar, alltså inte av den sorten jag redan har (äter gärna och mycket, ingen hejd på frosserierna) utan av den andra sorten. Snälla gud kan jag inte få testa att ha ett par pinniga ben i en vecka åtminstone?

Ja, ja... glömde säga att tåget självklart var försenat när jag skulle åka hem också och att lillskrutt hade blött ner sig totalt (trots galonbyxor och vattentäta skor, vattentäta my ass...my big ass) och förstås vägrade gå uppför trapporna utan lade sig som en liten blöt hög längst nere och skrek att hon inte kunde gå för att det var jobbigt. Vem fan tycker inte att det är jobbigt?

Nu ska jag gå och dö en liten stund och vakna upp som en gladare och sundare människa.

kolla
Kolla in magen, sånt gör mig så lycklig! Att se normala människor på bild tillhör ovanligheterna

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0