Dålig självdisciplin

Bläää. Jag hatar att skriva uppsats!
Det värsta är det dåliga samvetet.
Idag har jag kanske ägnat två timmar åt uppsatsen och resten åt allt annat skit. Jag kan verkligen inte koncentrera mig. Dålig självdisciplin är väl det minsta man kan säga. Usch. Varför, varför måste man skriva uppsats för?
jag hade hellre läst tre A-kurser samtidigt än den här skiten. Jag kommer inte få klart det. Och så får jag inte fortsätta till nästa termin.... *suck*

Kommentarer
Postat av: moni

Jorå, du klarar det. Du är säkert en jävel på att jobba under press, så i absolut sista sekunden blir du klar. Och nöjd.
Jag känner det på mig.

2006-03-17 @ 16:57:40
URL: http://monitor.blogg.se
Postat av: Anna

svarar Moni:
det är ju det som är problemet, jag kan _bara_ jobba under press. När jag vet att jag har två månader på mig kan jag inte få nåt gjort öht.

2006-03-17 @ 18:04:39
URL: http://litenoettrig.blogg.se
Postat av: Tanya

Fan va man känner igen sig. Men i efterhand mår man så bra, är så stolt och hysteriskt lycklig.

Det är lite som att bajsa, ibland är korven hård och smärtsam. Den kanske till och med glider tillbaka in trots att man pushar för livet sitt. Kanske måste man ta en paus. Förmodligen är det en ensam process som få vill sätta sig in i. Men så till slut får man ut jäveln och fan vad duktig man var. Man tittar ner i stolen och ser oj, oj, det var en bamse det där. Analen är något ansträngd men man mår bra. Lycka infinner sig och man kan koppla av på nytt!

2006-03-18 @ 04:08:42
URL: http://tanya.webblogg.se
Postat av: Stina

Lugn, du behöver inte oroa dig. Jag gick i en månad o bara kollade på trekronor, famfactory o glamour. O allt annat som gick på tv dagtid. Ja, just det mellan var det ju oxå. Hr som helst, jag latade mig i en månad o jag blev färdig iaf.

2006-03-18 @ 10:11:13
URL: http://girle.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0