Träffade mäklaren igår

och det känns tryggt. Vi kan nog få mer pengar för lägenheten än vi först hade räknat med.  För 200 000 kan man renovera en hel del. Gud vad kul!!
Det börjar gå upp för mig att vi snart är husägare. Hur gick det till? Vi får tillträde till huset den 3 september. Det är faktiskt inte så lång tid kvar. Hjälp!!

Kommentarer
Postat av: Linda H

Visst är det en konstigt & härlig känsla att bli med hus. Men det är så kul! Ta vara på tiden som är fram till flytten med att skriva ner och planera ekonomiskt hur ni vill renovera. Ett tips är att prioritera! Hushålla rätt med pengarna så att det räcker till flera rum. Tex. köpa köket från IKEA (vårt första hus fick ett IKEA kök och det var riktigt snyggt)för att lägga lite extra pengar på badrumskaklet/inredning. För pengarna kommer att gå, tro mig =) //Från en som renoverat två gånger men fortfarande tycker det är skitkul!

2007-07-05 @ 10:52:38
Postat av: Anna

Linda H:
Ja, prioritering är nog a och o. Fast jag tycker planeringen är minst lika kul som själva genomförandet haha
Vi har bestämt oss för att vänta lite med kök och badrum som vi av erfarenhet vet kräver en hel del (pengar och energi). De är trots allt hyfsat nya och funktionella, Istället börjar vi
med sovrum och vardagsrum och en liten walk in closet! (myser).

2007-07-05 @ 11:20:58
URL: http://litenoettrig.blogg.se
Postat av: Jessica Alba

Very informative. Great site. Really professional.

2010-11-30 @ 08:23:23
URL: http://jessica-alba.blog.de

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0