Hur man åker gratis med SJ

I torsdags åkte jag och skruttan ner till Halmstad för att fira min lillebror som tog studenten. Det blev en inte alltigenom trevlig upplevelse.
Tåget som skulle ha gått kl 17:30 lät vänta på sig och inte förän vi hade väntat en timme på den smällheta stationen kunde vi kliva ombord. Bara för att upptäcka att luftkonditioneringen var trasig så hela vagnen fick flytta sig till nästa vagn. Tur att det inte var fullt på tåget. Efter det tog det nästan en timme att ta sig ut ur Stockholm eftersom det var något fel med spåren (som vanligt, eh, citybanan hallå?) så totalt sett blev vi två timmar försenade ner till Halmstad. Men, inget ont som inte har något gott med sig, är tåget mer än en timme försenat får man nämligen pengarna tillbaka.

Hemresan på lördagen gick via Nässjö. So far, allting gott. men när vi kom till Nässjö slumpade det sig så att strömmen lyckades försvinna från hela stationen och vi blev stående på perrongen en och en halv timma. Resultat - pengarna tillbaka för även den resan. Så nu ska jag bara skicka in biljetterna till SJ så kanske vi kan åka på en liten gratissemester i sommar.

Slutet gott, allting gott :)

image776
Ta snigeltåget i sommar...

Kommentarer
Postat av: Mocca

Med andra ord så är det bara att fläska på med värsta resan och hålla tummarna för att det blir strul. Med tanke på Citybanan är det ju ingen högoddsare att det blir det -hurra hurra!
Vart går nästa resa...

2007-06-12 @ 09:39:48
URL: http://mocca.blogsome.com
Postat av: Anna

Ja oddsen är ganska bra för att man ska kunna åka riktigt billigt :D

2007-06-13 @ 13:13:38
URL: http://litenoettrig.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0