DN påstan och Gringo i en skön förening

Nu är mitt goda måndagshumör (ha ha) som bortblåst.
Fick ett mail om att tidningen "förort" lanseras på fredag.  Klistrar in mailet här.

Självklart är det äntligen någon som har snappat upp min idé och bestämt sig för att tjäna pengar på den. För det var det ju ingen som ville göra förut. Så nu kan jag med gott samvete lägga ner Slummer eftersom jag vet att  förorten i framtiden kommer företrädas av Gringo alléna.
Nej, jag är inte bitter. Snarare lättad.

Ny förortstidning 1 juni

 

Den 1 juni kommer en ny tidning med det raka namnet FÖRORT att lanseras. Tidningen är ett initiativ taget av förortsbor som ville göra en nöjestidning som inte handlade bara om tretton personer inne i stan.

- Tidningen FÖRORT kommer att bli en stor överraskning för många. Den visar en ny sida av förorten som inte har visats tidigare, säger Selda Evgin, 27-årig chefredaktör som tidigare frilansat för DN På Stan och Gringo, bland annat.

 

Tidningen är den första i Sverige som utvecklats tillsammans med sina blivande läsare. I ett samarbete med communityt Playahead har över 60.000 personer sagt sitt om vilka de vill se intervjuade, betygsatt innehållsidéer och agerat smakråd.

 

Bland annat har FÖRORT i sitt debutnummer gjort en intervju med Hasse Aro efter att 18.845 Playahead-användare uttryckt att de ville se honom ställd mot väggen. I intervjun förklarar Hasse bland annat varför det bara är blattar i Efterlyst och säger att förortare får skylla sig själva.

 

Tidningens första upplaga trycks i 50.000 exemplar och kommer att distribueras en gång i månaden till 51 orter runt om i Stockholm. Och checka distributionsnätet: Den kommer att finnas att hämta på pizzerior och kebabrestauranger lokalt på alla orter!

 

Selda Evgin, chefredaktör Förort

Kommentarer
Postat av: Stina

Vaddå sno vår ide rakt av?! Jäkla stil...

2007-05-28 @ 18:24:26
URL: http://girle.blogg.se
Postat av: Catya

Skönt att det var den första i sin stil då.. Jävla as.. :/

2007-05-29 @ 11:47:30
URL: http://tokboll.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0