Idag är en jävla bajsdag

fett hår. Inte en utan TVÅ finnar i nacken av alla ställen. Känner mig som en uppblåst gris. Inget kul på TV, äcklig mat till lunch, ont om pengar trots att jag nyss fick lön. Tråkigt jobb, stökigt hemma. Inget att ha på mig och när jag provade kläder på Gina Tricot på lunchen såg jag ut som en kossa.
Nä jag är inte gnällig, livet är såhär jävligt.

Kommentarer
Postat av: Stina

Ja livet är förjävligt! Snart är det sommar. Då kommer det bli ännu mer förjävligt med myggjävlar, varmt som fan och inga pengar på kontot. Inte får jag bli full heller. Jävla skit.

2007-05-29 @ 16:24:56
URL: http://girle.blogg.se
Postat av: Anna

Stina:
ha ha, du är för skön.
Ingen öl, varmt i bilen *usch* och alldeles för mycket folk på badplatserna. Fy fan. Och vi flyttar inte in i vårt hus förän i September, lagom till grillsäsongen är över...

2007-05-29 @ 16:30:13
URL: http://litenoettrig.blogg.se
Postat av: Stina

Elefantkropp, brännässlor och ingen ac på tunnelbanan. Jobbiga kunder, galna studenter och kräks på perongen när man jobbar lördagmornar (inget sommarrelaterat, men fördjävligt jobbigt).

2007-05-29 @ 18:13:22
URL: http://girle.blogg.se
Postat av: Anna

Stina:
reng när man vill ha sol och 40 grader varmt när man måste jobba. Sand i skorna, sommartidtabell för pendeltågen (som ändå inte går i tid) överfullt med folk på Skansen, griniga barn som inte alls vill titta på vargarna (vilka vargar?)...

2007-05-29 @ 19:52:43
URL: http://litenoettrig.blogg.se
Postat av: Stina

Regn och iskallt på midsommar. Hela sommaren blir brännhet, förutom semesterveckorna. Då regnar det 24/7.... Ingen klubb trädgårn med billig tokfylla. Pissjobb. Hittar en massa toppenfina kläder som jag inte har råd med. Kvartalsräkningar som kommer i precis fel månad.

2007-05-29 @ 20:18:56
URL: http://girle.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0