Irriterad

För att få ett körkortstillstånd måste man ha ett läkarintyg. Men husläkarna skriver inte ut intyg till körkortstillstånd eftersom de inte tycker att det hör till deras arbetsuppgifter. Smart. Kunde inte vägverket prata ihop sig med landstinget innan de bestämde det?
Nu måste jag hitta en privatläkarmottagning som kan fixa ett läkarintyg och ett synintyg åt mig. Gärna så snabbt och billigt som möjligt. Jag är ju för fan frisk som en nötkärna!

Kommentarer
Postat av: Mocca

Helt vansinnigt! Snacka om ineffektivt.
Men....måste man ha läkarintyg också? Är det något nytt de har börjat med? Jag gjorde bara en synundersökning när jag skaffade körkortstillstånd 2004.

2007-09-18 @ 22:13:35
URL: http://mocca.blogsome.com
Postat av: Anna

Ja tydligen ska man nu ha både läkarintyg och synundersökning, som tur är kan jag göra båda på en gång men det svider ändå at behöva slänga ut 700 spänn...

2007-09-19 @ 07:17:05
URL: http://litenoettrig.blogg.se
Postat av: Alex

Jag är fran USA och där man behover nästan ingenting och ta synintyg i vagverket och hela sak costar 90 euro, kort och alt.

Inte så i Sverige.synintyg kan göra boda trafikskolan och optiker, optiker i Södertälje kostar bara 70 kronor for syninting.men jag ringte vagverket idag och dom så jag bara behov syninting.

Alla är idioter i regeringer, alla.

Olyka svara på samma fråga.Templates/Page_170.aspx" rel="nofollow">http://www.korkortsportalen.se/VVTemplates/Page_170.aspx

2009-04-22 @ 23:42:21
URL: http://ecohousefilm.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0