Nyss hemkommen från gymmet

Körde mitt första mammababy-pass på gymmet i Tyresö och det var skitkul! Jag skulle helt klart kunna träna varenda dag om det gick. Men nu får jag nöja mig med tisdagar och torsdagar. Längtar redan efter nästa pass, men jag MÅSTE ha nya träningskläder. Man kan nog säga att jag har en liten craving där. Ska tvinga med älsklingen till Länna sport nån dag så jag får prova lite nya skor. Men jag behöver faktiskt nya skor.

Träningskläder har jag ju men visst måste man börja den nya terminen med nya toppar, byxor, svettband och en rosa vattenflaska? Jo, det måste man nog...
 


Kommentarer
Postat av: Johanna

Jaa, det måste man nog! :P Kul att passet var härligt, och bra jobbat, lättare att hålla igång om man gillar det man gör :) Önskar att de hade det passet lite närmare mina domäner... :/ Skulle inte palla att behöva åka in till stan varje gång...

2008-08-26 @ 21:10:20
URL: http://www.maersta.se
Postat av: H

Hej! Gick på ett liknande pass förra veckan på sats odenplan. Det var grymt roligt. Men för att göra det ännu roligare måste man ju ha nya kläder/skor! Det tycker jag att man är värd?!

2008-08-26 @ 21:30:40
URL: http://h-theo.blogspot.com
Postat av: Johanna

Såg igår kväll att det finns på Sats Väsby (har inte tänkt på att Väsby är Upplands Väsby, puckojag!). Nu ska jag bara övertala min man att vi har råd med ett träningskort till mig! :P Då kan man ju faktiskt ses inne i stan nån gång ibland och träna ihop...?

2008-08-27 @ 11:05:23
URL: http://www.maersta.se
Postat av: Anna

Johanna:

ja det är så kul att träna! :-D och träna tillsammans är ju ännu roligare

2008-08-30 @ 09:03:57
URL: http://litenoettrig.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0