Bloggar jag är trött på...

1. snuttiputtinuttbloggar - där allt går i rosa och de stående uttrycken är lovely! och ha en underbar måndag! (tisdag, onsdag, torsdag... whatever) alla mina läsare... Det finns faktiskt andra fina färger än rosa. Jag lovar... testa en svart månad.

2. Gnällbloggar - som bara gnäller och gnäller och gnäller om allt och alla. Är det inte finanskris, USA-val eller Idol-mupparnas val av låtar så är det blondinbella och kommersiell musik som hamnar i gallgrytan (vafan lägg ner bloggen så finns det åtminstone en mindre sak att störa sig på i världen!)

3. Tyck-synd-om-mig-bloggar - med självsvältande, matfrossande, ångestfrossande borderline-psykon som bara vill att resten av världen ska må lika illa som dem själva. Lägg ner lite tid på att uppsöka hjälp istället för att besvära bloggvärlden med dina problem så kanske du mår bättre sen?

4, Politikbloggar - eftersom alla politikbloggar enbart har inlägg som är åtminstone sju gånger för långa för att orka sig igenom så läser jag dem inte. Men de stör mig iallafall eftersom jag då och då får för mig att gå in på någon av dem. Big misstake...

5. Sex and the city bloggar - eller bloggar som skrivs av nån 17-åring i Hökarängen som skulle ge sin högra lilltå för att kunna hänga på Stureplan, dricka after-work vin och strutta runt i svindyra obekväma skor men som istället får lägga upp bilder på dagens outfit från H&M och skriva om sina inköp av en alldeles äkta juicy-dress på Tradera... tur att serien är slut om ett par år kommer jimmy choos och cosmopolitans vara ett minne blott.

och efter en inte alltför djuplodande analys gissar jag att min blogg kvalificerar in under punkt nummer två?


Kommentarer
Postat av: Kommando-mamman

Tycker inte att din blogg är så gnällig! Däremot kan jag tycka att det är förbannat skönt att gnälla i sin blogg. Helt ostört får man vräka ur sig allt man stör sig på - i sin egna blogg dessutom. Får man en trist kommentar? Ja då deletar man den bara.Min blogg - mitt universum! ;-)

2008-11-02 @ 09:02:20
URL: http://kommandomamman.blogspot.com
Postat av: Catya

Kvalar jag in på tvåan?

Jag har ingen aning. Jag är inte specialiserad i bloggvärlden tror jag. ;)

2008-11-03 @ 08:14:28
URL: http://www.catya.se
Postat av: Anna

Catya:

Mäh! din blogg kvalar ju inte på bloggar jag INTE är trött på

2008-11-03 @ 08:21:50
URL: http://litenoettrig.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0